Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

sâmbătă, 2 februarie 2013

Mister : De ce mafia a încercat să-l ucidă pe Alain Delon



Alain Delon a fost la un pas de a fi ucis de mafia corsicană, scăpând ca prin miracol dintr-un atentat, după cum scrie revista "Ici Paris".

 "Pentru că i-a frecventat prea mult pe naşii din insulă, actorul a fost cât pe ce să-şi piardă viaţa", adaugă publicaţia mai sus amintită.
Revista mai spune că starul, astăzi în vârstă de 77 de ani, a avut "relaţii ambigui cu corsicanii". Bunica lui din partea mamei era originară din Corsica. Actorul ar fi fost atras de "duri" şi ar fi avut "prieteni dubioşi". Mergeau la curse de cai, organizau meciuri de box şi chiar investeau în cabarete. La începtul anilor 80, Alain Delon ar fi fost implicat în afacerea unei discoteci din Haute Corse, « L’apocalypse ». El ar fi putut să moară într-un atentat pus la cale de fraţii Zaglioli, care a eşuat fiindcă nu a funcţionat detonatorul. Ar fi urmat "un val de reglări de conturi care a însângerat insula timp de mai multe decenii". "Şi asta nu e cinema", conchide revista care nu confirmă totuşi dacă actorul a fost vizat recent de un atentat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...