Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 24 aprilie 2013

Dezvăluiri incendiare despre incidentul Roswell-A fost capturat într-adevăr un extraterestru?

Un militar însărcinat cu paza resturilor de la Roswell ar fi primit ordinul să tragă în oricine ar f vrut să se apropie de acestea.
Cercetătorul în domeniul OZN-urilor susţine că ar fi obţinut mărturii de la Calvin Cox, care în iulie 1947 ar fi fost implicat într-unul din cel mai mediatizate incidente de gen din istorie.
El se afla în Roswell, New Mexico, când ar fi primit ordinul de a păzi resturile de OZN. Instrucţiunile pe care le primise erau de a “trage şi a ucide” orice persoană care ar fi vrut să intre în clădirea unde se aflau acestea, ceea ce ar pune la îndoială versiunea oficială că nu erau decât resturi de la un balon meteorologic. 
Hangarul de la Roswell unde au fost resturile misterioase
Cox ar fi spus că nu s-ar fi uitat îndeaproape la resturi, dar ce a văzut nu păreau rămăşiţe dintr-un balon meteorologic. El ar fi primit ordin să nu vorbească niciodată de ceea ce s-a întâmplat şi că ar fi tăcut timp de 65 de ani. O echipă de cercetători din care face parte şi cercetătorul mai sus amintit au făcut eforturi de a intra în contact cu ultimii veterani în viaţă din Armata Aerului (Army Air Force) care se aflau la Roswell în timp ce OZN-ul s-ar fi prăbuşit în zonă în iulie 1947. În incidentul OZN de la Roswell se presupune că s-au recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre străine, de la un obiect neidentificat care s-a prăbuşit în zonă, în comitatul Chaves din statul New Mexico, SUA. Incidentul a fost obiectul unor vii controverse şi a devenit obiectul unor teorii ale conspirației cu privire la natura reală a obiectului care s-a prăbuşit. Armata americană a Aerului susține că s-au recuperat doar resturile unui balon experimental de supraveghere la mare altitudine care aparţinea unui program clasificat numit Mogul. Pasionaţii de OZN-uri susţin însă că o navă extraterestră s-ar fi prăbuşit şi câteva cadavre de extratereştrii  au fost recuperate şi că militarii ar fi muşamalizat totul. Incidentul s-a transformat într-un fenomen foarte cunoscut în cultura populară, numele Roswell devenind sinonim cu OZN-urile.
Ce anunţau ziarele din epocă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...