Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 17 octombrie 2014

De ce a aparut Ebola?

Biserica catolică afirmă că principalii vinovaţi pentru izbucnirea epidemiei de Ebola sunt homosexualii.
Mai mult de 100 de demnitari ecleziastici din Africa de Vest au semnat o rezoluţie la
Monrovia din care să rezulte că homosexualitatea este principala cauză pentru izbucnirea epidemiei cu virusul Ebola, potrivit ziarului britanic „Independent“.  Printre cei care au semnat se numără reprezentanţi ai bisericilor catolice şi anglicane, dintre care reprezentanţii cei mai de seamă au fost arhiepiscopii Lewis Jerome Zeigler (Biserica Catolică) şi Jonathan B. B. Hart (Biserica Anglicană).
Potrivit datelor oficiale, din februarie au murit în jur de 1000 de oameni în această regiune din cauza virusului Ebola. Conform reprezentanţilor bisericilor, molima a apărut ca urmare a mâniei lui Dumnezeu. Aceştia spun că mânia a fost stârnită de către homosexualitate.
„Dumnezeu este supărat pe Liberia“, scriiu deminitarii ecleziastici. De aceea, Dumnezeu a trimis virusul Ebola. Reprezentanţii bisericilor declară că populaţia Liberiei trebuie să-i ceară iertare lui Dumnezeu pentru corupţia şi comportamentele imorale (precum homosexualitatea) care au pus stăpânire pe această societate. Aceştia le-au mai cerut liberienillor să mai ţină  şi posturi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...