Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

sâmbătă, 28 mai 2016

De unde vine expresia OK?

Întreaga lume a asimilat expresia OK. Desigur, face de mult parte intergrantă și din limba română. Dar să vedem de unde vine și ce înseamnă.

vineri, 27 mai 2016

Unde este mormântul lui Aristotel?

Arheologii au făcut recent o mare descoperire în Grecia. Ei au reuşit să localizeze cripta filosofului de acum 2.400 de ani.
Până acum se credea

marți, 24 mai 2016

De câţi ani fabrică omenirea bere?

Orzul se cultiva în China cu 1.000 de ani înainte de cât se credea. S-a descoperit recent că în această ţară asiatică se prepara bere în urmă cu 5.000 de ani.

luni, 23 mai 2016

vineri, 20 mai 2016

O predicţie şocantă plauzibilă?

Un fost comandant NATO crede că Marea Britanie se va angaja într-un război nuclear cu Rusia anul viitor. Afirmaţia şocantă aparţine fostului adjunct al organizaţiei, Sir Alexander Richard Shirreff –care este de asemenea un ex general al armatei britanice.

 El argumentează că evenimentele din Crimeea au ruinat un acord după război între Occident şi Rusia

joi, 19 mai 2016

Ne așteaptă un război nuclear?

Se îndreaptă Marea Britanie spre un război nuclear cu Rusia? Aşa crede Sir Alexander Richard Shirreff, un fost general britanic şi comandant NATO. Acest lucru îl spune în cartea "2017 War With Russia", lansată ieri. El prezice că la anul va izbucni un conflict global. Vom reveni cu amănunte.

miercuri, 18 mai 2016

Zika invadează Europa în această vară?

O epidemie potenţial fatală a virusului Zika va lovi Europa într-o perioadă de câteva săptămâni. Virusul asociat cu defecte la naştere ale nou-născuţilor ar putea afecta şi destinaţiile de vacanţă din

marți, 17 mai 2016

Veste uriașă pentru pelerinii români

Locul sacru unde Iisus Hristos a fost botezat de pe malul de vest al Iordanului va fi curățat de 3.800 de mine pentru a reda accesul pelerinilor. Regiunea din jurul Qaser al-Yahud a fost umplută de capcane și acoperită cu mine. A fost hotar între Israel și Iordania în tipul Războiului de 6 zile din 1967. După încetarea ostilităților, zona periculoasă a rămas inaccesibilă.
Un sector în care Iisus a fost botezat va fi deminat

luni, 16 mai 2016

Se apropie Armageddonul financiar?

Analiştii avertizează că numărătoarea inversă ar fi început până la Armageddonul global financiar, susţine “Daily Star”. Venezuela şi Puerto Rico trec printr-o perioadă de turbulenţe economice şi sunt

sâmbătă, 14 mai 2016

Știați că nu știați aceste lucruri?

1) Dolarii sunt singurii bani din lume pe care scrie "Credem în Dumnezeu" (In God We Trust) și puterea lor nu a încetat niciodată.

2) Anual, apele fluviului Galben (Huang He) transportă 1,1 miliarde de tone de aluviuni, cea mai mare cantitate

joi, 12 mai 2016

luni, 9 mai 2016

vineri, 6 mai 2016

Adevărul uluitor despre Cervantes

A fost celebrul autor spaniol al lui Don Quijote de fapt englez? Un istoric susţine că Miguel de Cervantes ar proveni în realitate dintr-o familie din Bristol. Arborele genealogic al titanului literaturii spaniole include o serie de strămoşi stranii, inclusiv un spion britanic şi un comerciant de sclavi care

joi, 5 mai 2016

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne