Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 20 februarie 2017

Misterele misiunilor din Cosmos. Se pregătește un război al stelelor?

Nava spațială americană fără oameni la bord X-37B orbitează de 600 de zile în spațiu. Care este misiunea sa? Expertul spațial Leonard David încearcă să dezlege misterul.
În aprilie 2010, racheta „Atlas V“ a lansat-o pe orbită pentru prima oară. Care au fost scopurile misiunii? Până acum au rămas necunoscute. Top secrete! Naveta a aterizat în mod misterios la o bază aeriană americană în Vandenberg, California după 224 de zile. A doua misiune din 2011 a stat în totalitate sub semnul experimentelor militare, scrie ziarul ”Bild”. Pregătește SUA un război al stelelor? Top Secret! La a treia misiune din 2014 s-a înregistrat un record: X-37B s-a aflat în spațiu  674 de zile. Care a fost scopul operațiunii? Top Secret!
Ce s-a întâmplat în aceste călătorii în spațiu?

Cu ocazia unei reuniuni care a avut loc în Long Beach, California, Winston Beauchamp, subsecretar adjunct al Forțelor Aeriene americane, a declarat plin de mister pentru revista space.com: ”Pentru noi aceste operațiuni sunt foarte utile ca să testăm niște lucruri”. Ce sunt aceste lucruri încearcă să afle autorul Leonard David. El a analizat sub lupă și cea de-a patra misiune. Aceasta este în derulare din 20 mai 2015. De circa 600 de zile! Se va doborî recordul din anul 2014?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...