Cazurile de hipertensiune sunt tot mai
mari în Marea Britanie, ajungând să afecteze 25% din populație. De aceea,
ziarul ”Daily Star” a căutat soluții pentri scăderea riscului hipertensiune pe
cale naturală. Suferinzii de
hipertensiune pot experimenta simptome foarte neplăcute, de la dureri de cap la
vedere la vedere încețoșată. Însă ei sunt expuși și unor riscuri extrem
de grave, cum ar fi atac de cord sau congestie cerebrală. Soluția naturală
expusă de medicii britanici pentru scăderea tensiunii este ghimbirul, care a
fost folosit în acest scop de secole. Ghimbirul mai este de folos în caz de
greață, indigestie, dureri musculare. Potrvit unui studiu citat de ziarul
britanic și publicat de National
Center for Biotechnology Information, ghimbirul poate să scadă tensiunea
arterială, îmbunătățind circulația sângelui. Astfel poate să reducă simptomele
hipertensiunii. Dacă nu puteți să mâncați destul ghimbir, nu trebuie să vă
îngrijorați. Există trei posibiltăți să-l includeți în dietă:
1. Faceți ceai de ghimbir din 1,5 lingurițe de
rădăcină de ghimbir la o cană de apă care se fierbe timp de 10 minute.
2. Adăugați ghimbir la salate din
morcovi, broccoli, usturoi, ciuperci și ulei de măsline.
3. Gătiți-l! Puneți-l la mâncare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Adăugaţi un comentariu/Add a comment