Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 20 mai 2020

Ce vine după coronavirus? Iată ce spun ”Profețiile”


Ce vine după coronavirus se întreabă deja lumea, deși pandemia încă nu s-a încheiat.
Deja se avansează o idee, pornind de la Nostradamus, un medic și clarvăzător francez care a revoluționat lumea în secolul XVI, cu o carte de predicții cu capacitatea de a dezvălui ce se va întâmpla în viitorul îndepărtat.
În ”Profețiile” sale, Nostradamus scria despre apariția ”unei mari plăgi într-un oraș maritim”. Pe rețelele sociale, utilizatorii susțin că ar fi vorba de orașul Wuhan și de piața de fructe de mare, care a fost la originea coronavirusului. Că ar exista referințe și la consecințele enormei crize sanitare.  

Va urma un război?


Simpatizanții lui Nostradamus susțin că acesta ar fi prezis un fel de Al Treilea Război Mondial, cu SUA pe de o parte și China de cealaltă parte. De asemenea se interpretează că vor fi utilizați roboți, pentru prima oară. Pe de altă parte, se spune că ar fi sigur că este anul în care Marea Britanie își va schimba monarhul. Regina Elisabeta a II-a este monarhul cu cea mai lungă domnie din istorie, cu peste 57 de ani. Urmașul său este prințul Charles, dar experții cred că ar abdica și l-ar lăsa pe tron pe fiul său mai mare, William. De asemenea se semnalează o posibilă ”moarte” a lui Donald Trump, cel mai puternic lider al planetei. De asemenea se prezic mari cutremure pe continentul american, în special în statul California. Desigur, marea majoritatea ”predicțiilor” lui Nostradamus sunt subiecte de interpretări ale simpatizanților săi și nicodată nu se va putea ști cu siguranță la ce se referă. Ce vine după coronavirus vom vedea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...