Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 13 mai 2020

Misterul orbirii lui Stevie Wonder. Celebrul cântăreț a împlinit astăzi 70 de ani


Misterul orbirii lui Stevie Wonder a preocupat întodeauna lumea. Artistul care, astăzi, 13 mai, a împlinit 70 de ani, a suferit întreaga viață din cauza orbirii, despre care s-a vorbit mult, dar nu s-a știut mereu cauza acesteia.
Ba chiar s-a vehiculat că, în realitate, nu ar fi orb. Ei bine, adevărul este că faimosul artist american a orbit din cauza unei boli pe care a contractat-o la foarte puțin timp după naștere. Stevie Wonder nu s-a născut însă orb, scrie site-ul https://www.closermag.fr/.
Un ghinion care l-a condamnat la întuneric pe veci
Deci cântărețul Stevie Wonder a orbit la o vârstă extrem de fragedă din cauza unei retinopatii. Boala retinei, care l-a condamnat la întuneric pe veci, a fost cauzată de o eroare medicală. Orbirea ireversibilă a fost provocată de un incubator prost oxigenat în care a fost pus fiindcă s-a născut prematur. Supărat pentru că unii au pus la îndoială acest handicap îngrozitor, artistul a glumit amuzat, într-un interviu acordat pentru site-ul TMZ: ”Am pilotat o dată și un avion. Nu, stați, de două ori. Chiar am aterizat unul”. Superstarul, care a lansat numeroase hit-uri, cum ar fi Superstition, Isn't She Lovely, Part Time Lover, You Are the Sunshine of My Life, a vândut peste 100 de milioane de albume, a obținut premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original, pour I Just Called to Say I Love You, și a obținut cel puțin 25 de premii Grammy. A lansat 26 de albume de studio și 98 de single-uri. Misterul orbirii lui Stevie Wonder care a preocupat întodeauna lumea a fost în sfârșit dezlegat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...