Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 25 noiembrie 2011

Secretele înțelepciunii într-o carte-minune


(Română) ”Enciclopedia înțelepciunii”, o carte scrisă de Arina Avram, dezvăluie „secretele reuşitei în viaţă”, nu prin vânzarea unor ponturi, ci printr-o introducere adecvată în pildele înţelepciunii milenare. Proverbele lumii, adunate în 107 categorii de învăţăminte, sintetizează experienţa de secole a oamenilor. Aşa cum veţi vedea în carte, fiecare popor are propriile învăţături morale, dar diferenţele între o cultură şi alta sunt aproape insesizabile. Tocmai de aceea proverbele au putut fi sintetizate în categorii generale, ele redând aceeaşi înţelepciune practică în limbaje diferite. . Autoarea prezintă o nouă întrebuinţare şi însemnătate a proverbelor, sub o formă nemaiîntâlnită vreodată. Cartea ei este cel mai bun ghid pentru orice om dorește să reușească și să nu mai aibă piedici în viață, de mare ajutor în aceste vremuri tulburi.

http://www.librariabucuresti.com/Carti-Enciclopedia_Intelepciunii-10342.htm



Enciclopedia Intelepciunii



Concurs cu ocazia Craciunului: Oferim trei carti "Enciclopedia înţelepciunii" la trei cititori care ne vor trimite cele mai multe si cele mai interesante mesaje pâna la data de 20 decembrie.

2 comentarii:

  1. Puteti să luaţi legătura cu noi şi prin rubrica Contact. Cartea o veţi primi prin poştă,vă rugăm să vă lăsaţi o adresă de mail pentru a comunica modul în care puteţi să o primiţi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Au câştigat concursul:

    Marian Pană

    Maria Vasile

    Vlad Alexandru

    RăspundețiȘtergere

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...