Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 9 mai 2012

Mistere şocante: Hitler, dependent de cocaină şi injectat cu lichid seminal de taur - High Hitler! Medical records show Fuhrer Adolf was a cocaine addict and was injected with bull's semen to help his sex life


(Română) Potrivit rapoartelor medicale, Adolf Hitler suferea de flatulenţă şi vicia aerul în timpul meselor cu generalii săi, susţine “The Mirror”. Era dependent de cocaină şi injectat cu lichid seminal de taur pentru a-şi îmbunătăţi viaţa sexuală. Documente care ar urma să fie scoase la licitaţie arată că ar fi fost dopat cu 28 de substanţe medicinale pe măsură ce imperiul său nazist se sfărâma. Potrivit evidenţelor medicale, folosea cocaină sub formă de pudră pentru a-şi alina sinusurile şi gâtul. În buncăr, ar fi luat o mare cantitate de medicamente împotriva flatulenţei. Rapoartele ar arăta că viaţa sexuală cu iubita, Eva Braun, nu era strălucită, de aceea ar fi fost injectat cu lichid seminal de taur pentru a-i creşte libidoul. Rapoartele se aşteaptă să fie vândute la licitaţie în Connecticut, cu un preţ care ar putea atinge 2.000 dolari. Proprietarul lor vrea să rămână anonim şi le-ar fi moştenit de la tatăl său, colecţionar de timbre.

scenă din filmul "Der Untergang"

Un comentariu:

  1. Ca istoric, nu e nimic ce imi vine ca surpriza despre Hitler. El a trait atat de ciudat cea mai mare surpriza este ca cineva l-a ascultat pe el.

    RăspundețiȘtergere

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...