Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Mister dezlegat: Marlyn Monroe a fost ucisă



Născută la 1 iunie 1926, celebra actriţă americană Marilyn Monroe a fost găsită moartă la 5 august 1962. Oficial, sex-simbolul Americii s-a stins din viaţă la numai 36 de ani în urma unei supradoze de somnifere. Revista “Globe” a dezvăluit recent că, în realitate, frumoasa Marilyn a fost omorâtă, nu s-a sinucis. 
Medicul legist care a semnat certificatul de deces al actriţei a dezvăluit că a fost forţat
să ia parte la o muşamalizare crasă. “Certificatul este o minciună”, a spus o sursă. Autorul Tony Jerris susţine că vedeta a avut o noapte fierbinte cu adolescenta Jane Lawrence, care devenise apropiata sa datorită poveştilor lor triste de familie similare. “Jane a întâlnit-o pe Marilyn pe când avea 12 ani, deoarece tatăl ei adoptiv conducea departamentul juridic de la compania de producţie şi distribuire de filme RKO”, după cum a dezvăluit autorul cărţii Marilyn Monroe: My Little Secret pentru RadarOnline.
Jane Lawrence şi Marlyn Monroe
Curând, ele au devenit prietene apropiate, după ce au înţeles că fuseseră la acelaşi orfelinat în perioade diferite ale vieţii lor, chiar dacă Marilyn era cu 14 ani mai vârstnică, şi niciuna dintre ele nu-şi cunoaştea tatăl biologic. Au devenit prietene adevărate deoarece erau atât de multe similarităţi în trecutul lor. 


Citiţi mai multe amănunte despre dovezile că Marilyn Monroe nu s-a sinucis aici: http://minunimisteresecreteleterrei.blogspot.ro/2012/07/lupta-cu-moliile-poate-fi-castigata.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...