Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 23 ianuarie 2013

Senatorul de Illinois spune că a fost vizitat de îngeri în spital


„Mark Kirk, senator de Illinois, a luptat cu numeroase probleme politice diavoleşti pe parcursul a 28 de ani de carieră, dar, după ce a suferit o congestie cerebrală în urmă cu un an, susţine că a avut o experienţă cu totul excepţională,: o întâlnire cu îngerii”, scrie ziarul „Daily Herald”. 
Senatorul republican şi-a revenit după o masivă congestie cerebrală în partea dreaptă a creierului la secţia de terapie intensivă a spitalului Northwestern Memorial din Chicago, când spune că a fost vizitat de trei îngeri.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Stând lângă patul lui, aceştia l-au întrebat: „Vrei să vii cu noi?” „Nu”, le-a răspuns Kirk, care avea vârsta de numai 53 de ani. Anul trecut, politicianul a rămas la terapie intensivă pentru a-şi recăpăta abilitatea de a merge şi alte funcţii de bază. Capacitatea sa mentală a rămas normală, potrivit chirurgului Richard Fessler. El se alătură celor circa 8 milioane de americani care spun că au primit vizitatori cereşti şi au avut experienţe aproape de moarte (near-death experience). Congressmanul a spus că s-a simţit foarte aproape de moarte în zilele care au urmat congestiei sale cerebrale. Kirk este mulţumit că a reuşit să-şi pună ambele picioare pe pământ şi cea mai mare provocare de a urca 45 de trepte ale Capitoliului din Washington, când s-a întors la Senat luna aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...