Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 8 februarie 2013

Începe Anul Şarpelui veninos, al războaielor şi destrămarea zonei euro?



Cel puţin aşa susţin astrologii chinezi, citaţi de Yahoo.fr. Dar cântăreţul Psy va continua succesul din 2012. Anul Şarpelui de Apă începe la 10 februarie, potrivit calendarului chinezesc, şi ar putea aduce catastrofe, susţin astrologii.

 
 Precedenţii ani ai Şarpelui au fost marcaţi de atacurile de la 11 septembrie 2001, mişcarea democratică din piaţa Tiananmen înăbuşită în sânge din 1989, atacul japonez de la Pearl Harbour din 1941, adaugă ei.


Să vedem şi alţi ani ai Şarpelui, care se repetă din 12 în 12 ani, ce au adus: 1989 (revoluţii în Europa, dintre care revoluţia din România cu victime), 1977 (cutremur devastator în România cu morţi), 1965 (războiul din Vietnam, la 2 martie, în urma unui atac asupra unei barăci a infanteriei marinei americane la Pleiku, s-a ordonat începerea operaţiunii Flaming Dart, forţele SUA se angajează în lupte terestre), 1953 (catastrofă produsă de Marea Nordului în noaptea de 31 ianuarie-1 februarie, în urma căreia au murit 2.551 oameni, cel mai rău cutremur din insulele ioniene, Kefalonia şi Zakintos, de 7,3 grade pe scara Richter, cu 800 de morţi, Revoluţia cubaneză), 1941 (rebeliunea legionarilor în România, Al Doilea Război Mondial devine global), 1929 (prăbuşirea bursei de acţiuni din 29 octombrie, marea depresiune din SUA, începe marea criză mondială), 1917 (catastrofa de la Ciurea, cel mai grav accident feroviar din istoria României, cu 1.000 de morţi, Bătăliile de la Mărăşti-Mărăşeşti, SUA intră în Primul Război Mondial, Revoluţia Rusă din Octombrie). Dar, dacă ne gândim că şi în alţi ani au avut loc dezastre, putem spune că cel mai important lucru este să ne punem nădejdea în Dumnezeu să ne ferească de nenorociri.
"Anul şarpelui este un an al catastrofelor", prezice Tan Khoon Yong, de la Way OnNet Group. "Uniunea Europeană riscă să explodeze, euro va fi în dificultate", spune astrologul, care se teme că va fi un an al pericolelor. Apa reprezintă teama, este deasupra focului, care reprezintă bucuria şi optimismul.  Chow Hon-ming, astrolog din Hong Kong, zice că între China şi Japonia ar putea izbucni o scurtă confruntare în mai, ca între doi "şerpi" dresaţi una împotriva altuia. Relaţiile dintre cele două ţări s-au deteriorat în 2012, din cauza unui arhipelag nelocuit din Marea Chinei de Est, revendicat de Tokyo şi Pekin. "Tensiunile vor fi aproape de a ajunge la război", prevede acesta. Bursele mondiale vor cunoaşte o traiectorie asemănătoare unei reptile, rapidă, agresivă, vicleană prezice Mak Ling-ling, din Hong Kong. În precedentul an al Şarpelui, Bursa din Hong Kong a pierdut 33%. Calendarul chinez este decupat într-un ciclu de 60 de ani. În acest calendar Şarpele este pe a şasea poziţie într-un ciclu de 12 animale. Anul Şarpelui începe la 10 februarie 2013 şi se încheie la 30 ianuarie 2014.

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...