Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 14 mai 2013

S-a descoperit cine l-a omorât de fapt pe Kennedy?


Ipoteză şocantă! Fostul consilier al lui Rihard Nixon, Roger Stone, pretinde într-o carte nouă că fostul preşedinte Lyndon B. Johnson (22 noiembrie 1963-20 ianuarie 1969) ar fi fost creierul din spatele asasinării fostului preşedinte J. F. Kennedy (20 ianuarie 1961-22 noiembrie 1963).
J F Kennedy
Legendarul politician susţine de asemenea

că Nixon şi Johnson ar fi avut o relaţie cu ucigaşul lui Lee Harvey Oswald, Jack Ruby, înainte ca Ruby să-l fi ucis pe Oswald. După cum se ştie, Lee Harvey Oswald a fost lunetistul acuzat că l-ar fi ucis pe Kennedy, deşi a susţinut că nu a ucis pe nimeni. În cartea sa The Man Who Killed Kennedy–The Case Against LBJ, publicată de Skyhorse Publishing, care este programată să apară la toamnă, o dată cu împlinirea a 50 de ani de la asasinarea lui JF Kennedy, Stone oferă documente pentru a încerca să dovedească faptul că Johnson ar fi fost în spatele conspiraţiei de a-l ucide pe preşedintele Kennedy la 22 noiembrie 1963.
Lyndon B. Johnson
Stone şi-a promovat cartea pe Facebook joi noaptea, scriind că Johnson şi guvernatorul de atunci al Texasului, John Connally, ar fi „pus la cale” ca JF Kennedy şi coloana sa de maşini din Dallas să treacă prin Dealy Plaza şi LBJ l-ar fi ucis pe Kennedy. Stone, care a lucrat pentru Comitetul de Realegere a preşedintelui, în 1972 şi a servit mai târziu în adminstriţia Nixon, a susţinut de asemenea pe Facebook, potrivit Radaronline, că atunci când LBJ şi Nixon erau amândoi congressmeni, „Nixon îl cunoştea pe Jack Ruby, l-a angajat pe statul de plată al Camerei în 1947 la cererea lui...
Lyndon Johnson". Ruby a murit în 1967, LBJ în 1973 şi Nixon în 1994. După ce a contestat condamnarea la moarte, Ruby a primit dreptul la un nou proces, dar s-a îmbolnăvit de cancer la plămâni şi a murit la numai 55 de ani. Nu este prima oară când Stone este implicat în controverse. 

Jack Ruby
 
Kennedy şi soţia înaintea asasinării de la Dallas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...