Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch På svenska

miercuri, 7 august 2013

Minunea care încă se petrece pe TaborCei care sărbătoresc Schimbarea la Faţă a Domnului pe Muntele Tabor povestesc că, în timpul Sfintei Liturghii, se coboară asupra mănăstirii ortodoxe, un nor luminos, care nu seamănă cu un nor obişnuit.
Muntele Tabor
Creşte în dimensiuni şi se coboară asupra credincioşilor.
Norul apare totdeauna în acelaşi loc, în direcţia Nazaretului, şi stăruieşte până noaptea târziu. Ştiinţa nu poate să explice misterul norului care se coboară în fiecare an deasupra muntelui Tabor, unde, potrivit Biblei, a avut loc Schimbarea la Faţă. A spus Serghei Mirov, unul dintre cercetătorii ruşi şi meteorologii israelieni care au studiat fenomenul, conform „Komsomolskaya Pravda”. Potrivit acestuia, ceaţa nu se poate forma într-un astfel de aer uscat şi la temperaturile din zonă. Mirov a sublinait că norul apare numai deasupra mânăstirii ortodoxe şi în timpul slujbei.
Mânăstirea ortodoxă
Pavel Florensky, academician şi conducător al Academiei ruse de Ştiinţe Naturale, a spus că a fost analizată şi sfânta flacără care se coboară din cer în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, de Paşte cu ajutorul echipamentelor ultramoderne. „Concluzia e simplă: apariţia focului este însoţită de fenomene piezoelectrice puternice asemănătoare furtunii cu fulgere, dar nu există fulgere... Acest lucru înseamnă că este un fenomen miraculos”, a recunoscut savantul.

Minunea Schimbării la Faţă a lui Iisus Hristos

Un comentariu:

  1. Acest blog este printre cele mai frumoase si interesante! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

StatisticiDisplay Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Intraţi în comunitatea Minuni Mistere

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...