Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 25 octombrie 2013

Misterele castelelor bântuite, ideale pentru cei care vor să aibă un Halloween pe cinste


       Dacă vreţi să mergeţi într-un loc special de Halloween, următoarele locuri o să vă capteze atenţia. De aceste locuri se leagă de altfel numeroase legende privind crime misterioase, vrăjitoare dansatoare şi vampiri celebrii. 
 
În hotelul "Parador de Cardona" bântuie fantoma fecioarei Adelaide în camera 712
Mai trebuie doar să atârnaţi de uşă un dovleac de Halloween, să vă alegeţi o costumaţie potrivită şi totul este
perfect. Acestea sunt locurile unde  se spune că puteţi să auziţi fantome sau cel puţin să auziţi de la localnici diverse poveşti înspăimântătoare legate de crime misterioase, vampiri şi vrăjitoare:

 Pericol de fantome în camera 333



          În hotelul-castel Parador de Cardona din Spania se spune că în aşa numitul „Turn al domnişoarei“ a fost închisă fiica contelui de Cordona, Adelaïde. Chipul ei bântuie, se pare, în continuare în camera 712. Un loc asemănător este în Anglia. Acesta este hotelul Langham, unde se zice că, în camera 333, unde un bărbat şi soţia sa s-au sinucis, ar bântui în continuare spiritele celor doi.
 
Hotelul "Parador de Cardona" l-a avut drept oaspete chiar şi pe John F. Kennedy


Inspiraţie pentru “Dracula” şi “Shining”

 

De asemenea, şi autorii celebrelor romane horror “Dracula” şi “Shining” s-au inspirat din legendele unor astfel de locuri de care se leagă posibile fenomene paranormale. Bram Stocker a decoperit personajul principal din romanul său în biblioteca din Whitby din comitatul North Yorkshire. Localitatea este model de inspiraţie pentru oraşul mic descries în carte. În hotelul Dunsley Hall Country din această localitate se povesteşte în detaliu acest lucru. În hotelul  The Stanley, aflat la poalele munţilor Rocky Mountains, Stephen King a scris celebrul roman horror al său, “Shining.” Legenda conform căreia acest hotel este bântuit de fantomele unor copii care se joacă a fost inclusă de către acesta în roman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...