Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 21 ianuarie 2014

Misterul “fetiţei pierdute” de pe Titanic

     Scufundarea vasului maritim Titanic a avut loc în noaptea de 14-15 aprilie 1912. 
     

     Una din numeroasele enigme ale cumplitului naufragiu în urma căruia au pierit între 1.490 şi 1.635 de
suflete este cea a “fetiţei pierdute”. Misterul însă a fost rezolvat datorită unei probe ADN. Protagonista este Loraine Allison, cunoscută drept “fetiţa pierdută”. 
     Loraine şi mama ei au fost două pasagere de la clasa întâi ale căror trupuri nu au fost găsite niciodată. La aproape 30 de ani după tragedie, o femeie numită Helen Kramer a afirmat că este Loraine Allison şi a reclamat averea fetiţei dispărute, moştenite de la tatăl său, Thomas Andrews, care de asemenea a murit în naufragiu. Când Helen şi-a făcut publice declaraţiile, în 1940, nimeni nu a putut să probeze adevărata sa identitate. În 1992, Helen a murit şi strănepoata ei, Debrina Woods, a decis să continue lupta pentru a fi recunoscută drept moştentoarea bogatei familii Allison.
     De astă dată, cu ajutorul probelor ADN, şi a rudelor de drept ale familie Allison, s-a dovedit că străbunica sa nu a fost “fetiţa pierdută” de pe Titanic. Unicul mister care rămâne este cine a fost în realitate Helen Kramer şi de ce a susţinut atât de mult timp povestea ei legată de “vasul morţii.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...