Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch På svenska

joi, 9 ianuarie 2014

Misterul filmului „Singur acasă”Un spectator atent a descoperit de ce micuţul Kevin a fost uitat de părinţi acasă în filmul „Singur acasă”. 


„Sunt cea mai rea mamă din lume!”, se lamentează mama băieţelului năzdrăvan întruchipat de Macaulay Culkin, care, din păcate, astăzi, a luat-o pe căi greşite.
Filmul care l-a consacrat a fost urmărit cu sufletul la gură de milioane de spectatori, însă cei mai mulţi dintre ei nu au înţeles cum de nu s-a descoperit, la avionul care pleca spre Paris, absenţa lui Kevin. Ei, bine, un internaut a găsit explicaţia într-o scenă cheie din film, în care se vede cum tatăl lui Kevin curăţă mizeria făcută de copiii turbulenţi şi aruncă, din neglijenţă, biletul de avion cu numele Kevin. La 23 de ani după realizarea filmului, în sfârşit, lucrurile se clarifică. În mare grabă, fiindcă ceasul deşteptător nu a sunat, părinţii au uitat să-l trezească pe Kevin, care, pedepsit, dormea în pod, iar la aeroport nu şi-au dat seama că lipsea la apel fiindcă biletul lui lipsea. Rămâne totuşi misterul de ce a trebuit să se facă atâtea continuări insipide ("Singur acasă 2", "Singur acasă 3", "Singur acasă 4", "Singur acasă 5")?Macaulay Culkin astăzi


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

StatisticiDisplay Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Intraţi în comunitatea Minuni Mistere

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...