Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

joi, 6 februarie 2014

Este adevărat că unele obiecte din casă ne aduc ghinion?



Decoraţiunile din casă sunt un subiect de dezbatere pentru cei care cred în existenţa unor energii nefaste din cauza acestora. Se spune că unele obiecte furnizează vibraţii pozitive, altele ar aduce ghinion.  Un portal ezoteric arată care sunt obiectele rele şi îi îndeamnă pe toţi oamenii să le scoată din casă.
-Multe persoane

au în casă animale împăiate pe care le consideră fascinante. În realitate acestea ar poseda o puternică încărcătură negativă ce poate să se transmită tuturor din locuinţă.

 -Este posibil să avem în case obiecte dăruite de rude sau prieteni care nu ne-au plăcut. În acest caz acestea trebuie dăruite altora pentru a nu menţine vibraţii nedorite.

-Obiectele decorative sau de uz zilnic sparte trebuie îndepărtate, chiar dacă au o valoare sentimentală, fiindcă şi-au pierdut energia.


-Dacă, din întâmplare, spargem o oglindă, trebuie împachetată într-o pungă neagră şi scoasă afară din casă, fiindcă, altfel, ar aduce vibraţii nefaste.

-Unii îşi decorează casa cu melci marini, dar se zice că ar aduce unde negative, fiindcă sunt schelete de animale moarte cu vibraţii conservate.


-Florile pe care le folosim la decorarea casei trebuie aruncate când se usucă, fiindcă numai cele vii au o energie pozitivă.

Dumneavoastră, cititorii, ce ştiţi? Este posibil ca astfel de obiecte să ne facă rău? Aşteptăm opiniile dumneavoastră, fiindcă şi noi avem astfel de obiecte şi nu ştim ce să facem cu ele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...