Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

sâmbătă, 12 aprilie 2014

Crimeea a fost alipită în mod oficial Rusiei

Conform noii constituţii a Crimeei, peninsula este un stat democratic în interiorul Federaţiei Ruse. 

Această consituţie a intrat în vigoare de joia aceasta, în acelaşi timp când în sud-estul Ucrainei mai
mulţi bărbaţi înarmaţi au preluat controlul asupra unei secţii de poliţie ucrainiene, potrivit "Aftonbladet". Constituţia a fost votată de toţi cei 88 de membrii ai Parlamentului.
În acest timp, tensiunile din Ucraina cresc. Ministrul de Interne, Arsen Avakov, a declarat că forţe armate proruse au preluat controlul asupra unei secţii de poliţie din Slovjansk. « Răspunsul va fi pe măsură deoarece există o diferenţă între demonstanţi şi terorişti « , scrie acesta pe pagina sa de Facebook.
Un poliţist local a declarat penru agenţia de ştiri Reuters că bărbaţii momentan nu au pretins nimic. Pe de altă parte acesta afirmă că este îngrijorător că au acces la sute de arme.
Se pare că şi primăria şi sediul central al serviciilor secrete au fost luate în stăpânire de către activişti. Steagul Ucrainei de la primărie a fost doborît şi acum este fluturat steagul Rusiei. Se estimează că se află 100 de persoane în clădire.
În oraşul Donetsk s-au adunat mii de persoane pentru a demonstra şi chiar şi de acolo circulă informaţii potrivit cărora o secţie de poliţie a fost preluată de către activişti.
Credeţi că se va rezolva vreodată această situaţie tensionată sau se va ajunge la un război?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...