Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

sâmbătă, 19 iulie 2014

Coincidenţe zdrobitoare! De ce apar coincidenţele?Şi ce rost au?


După cum se ştie, un avion de pasageri malaezian cu 298 de pasageri la bord, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prăbuşit la frontiera dintre Ucraina şi Rusia.
foto: Cor Pan (Facebook)


Cor Pan









Coincidenţe incredibile se leagă de această cursă a morţii.
Zborul MH-17 s-a prăbuşit joi, 17 iulie 2014, a

zburat pentru prima dată în urmă cu 17 ani, chiar la 17 iulie 1997.  Steward-ul Sanjid Singh, unul dintre membrii echipajului, nu trebuia să se afle la bordul Boeingului 777, dar a făcut  schimb în ultimul moment cu un coleg. Ca o coincidenţă macabră, soţia sa, stewardesă şi ea, şi-a salvat viaţa în ultima clipă, tot printr-un schimb de locuri cu o colegă, evitând îmbarcarea în zborul MH370 care a dispărut fără urmă în luna martie 2014. 
Sanjid Singh

O altă coincidenţă le întrece pe toate. Un olandez, numit Cor Pan a fotografiat aeronava Boeing-777 a companiei Malaysia Airlines, prăbuşită în Ucraina, pe aeroport, cu puţin timp înainte de decolare. În imagine apare avionul la sol (fotografie reprodusă şi de noi în deschiderea articolului –n.r.), în timp ce era alimentat. Bărbatul a publicat fotografia pe Twitter, însoţită de mesajul profetic: "Dacă dispare, aşa arăta". Coincidenţe zdrobitoare! De ce apar coincidenţele?Şi ce rost au? Puteţi să aflaţi răspunsul numai în cartea „Coincidenţa ca număr de aur” de Arina Avram, publicată de Editura All.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...