Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 4 noiembrie 2014

Acesta este muzeul care vrea să arate că Biblia are dreptate

Muzeul Creation din SUA demonstrează că adepţii teroriei evoluţioniste nu au dreptate.
 De văzut este dinozaurul T-Rex care îi priveşte pe Adam şi Eva când fac baie, scrie "Die Welt". Interesant este
faptul că, potrivit acestui muzeu, dinozaurii au fost ierbivori. Muzeul se află între statele Kentucky, Ohio şi Indiana. Scopul principal al muzeului este să dovedească faptul că Dumnezeu a creat lumea acum 6000 de ani în şapte zile.
Principalul argument pe care se bazează muzeul sunt scheletele dinozaurilor. Cauza principală pentru moartea dinozaurilor este potopul. Doi dintre fiecare specie de dinozauri au călătorit pe arca lui Noe, însă, după potop, oamenii au vânat bietele animale şi de aceea dinozaurii mai pot fi văzuţi doar la cinema.
Cele mai importante elemente ale expoziţiei sunt un schelet uman şi unul de maimuţă. O planşă explică faptul că cele două schelete sunt mult prea diferite pentru a avea ceva în comun.
Directoarea muzeului este de meserie om de ştiinţă. Aceasta se numeşte Georgia Purdom şi are un doctorat în biologie moleculară. Mulţi evrei foarte evlavioşi sunt de părere că dinozaurii nu au existat niciodată deoarece aceştia nu sunt menţionaţi în Geneză şi că Dumnezeu a ascuns fosilele în pământ pentru a ne pune la încercare credinţa. Purdom spune că Dumnezeu nu ar fi putut să facă aşa ceva deoarece ne iubeşte.
Mai mult de patru din zece americani sunt de părere că Dumnezeu i-a creat pe oameni în forma de astăzi acum 10 000 de ani, în timp ce jumătate dintre americani cred în teoria evoluţionistă. Darwin are mai puţini adepţi decât în orice altă ţară occidentală.
Kan Ham, fondatorul muzeului, este un fost profesor australian, care a venit în SUA în anii 80. Muzeul a costat 27 de milioane de dolari, banii venind desigur din donaţii private.
Pe viitor se plănuieşte deschiderea unui întreg parc tematic închinat Bibliei. Va fi construită o arcă a lui Noe, data finalizării lucrărilor fiind stabilită în anul 2016. Ham îl critică într-un material video pe preşedintele Obama pentru legalizarea căsătoriilor dintre persoanele de acelaşi sex. Acesta spune că, astfel, America nu mai poate fi considerată o naţiune creştină.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...