Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 17 noiembrie 2014

Exista sculpturi amplasate pe fundul mării?

Artistul Jason deCaires Taylor este cunosucut în lumea întreagă pentru sculpturile sale subacvatice. 
După ce a devenit deja cunoscut pentru operele sale din apropiere de insula Granada și în
Mexic, acesta dorește să construiască un muzeu subacvatic în apropiere de insula Lanzarote care să poată fi accesat cu ușurință de către scafandri. Muzeul va devein astfel o atracție turistică de-a dreptul spectaculoasă.

Artistul englez face scufundări încă de când era la grădiniță. Acesta a lucrat pentru o perioadă ca și instructor de scufundări. După aceea, englezul a studiat arta și a lucrat în domeniul scenografiei. Mai târziu, artistul a început să găsească o conexiune între pasiunile sale. Acesta amplasează scuplturi în mare din anul 2006 pentru a crea recifuri artificiale.
DeCaries a înfiinţat primul parc public subacvatic de sculpturi în golful Molinere, Granada. Mai târziu, a deschis muzeul subacvatic MUSA în apropiere de insula Isla de los Mujeres din Mexic. În prezent, englezul lucrează în apropiere de coastele insulei Lanzarote la noul său muzeu.

Materialele folosie la sculpturi sunt ecologice şi nu dăunează mediului subacvatic. Scafandrii înoată către sculpturile lui DeCaires pentru a avea o experienţă subacvatică de neuitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...