Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 16 februarie 2015

Autorităţile americane vor să dea undă verde dronelor comerciale

Industria din SUA vrea să folosească nişte aparate de zbor fără echipaj la scară largă. 
Administraţia federală a aviaţiei (FAA) din SUA are în vedere să permită acest lucru, însă
trebuie respectate anumite reguli
Dronele mici comerciale ar putea să devină ceva obişnuit în SUA, însă asta implică o serie de reguli. FAA a făcut public acest proiect împreună cu regulile care trebuie respectate. Dronele trebuie să aibă o greutate de până la 23 de kg şi nu au voie să zboare la o altitudine mai mare de 150 de metri decât ziua şi sub supravegherea atentă a piloţilor de la sol. Astfel, livrările de pachete plănuite de către cei de la Amazon ar fi practic excluse.
Potrivit proiectului, un pilot de drone trebuie să aibă cel puţin 17 ani şi să aibă licenţa FAA. Pe lângă aceasta, trebuie să fie supus la un test o dată la 24 de luni. Viteza unei drone mici nu trebuie să depăşească viteza de 160 de km pe oră.
Potrivit cotidianului american "Washington Post", mini-dronele vor putea zbura la scară largă în aproximativ doi ani. Mai întâi se va testa dacă sunt îndeplinite toate condiţiile, un proces destul de lung.
Potrivit FAA, după testarea îndeplinirii condiţiilor care va dura aproape 3 ani, 7000 de companii se vor înscrie pentru a primi un permis de drone. Până acum, autorităţile au interzis folosirea aparatelor de zbor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...