Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 2 martie 2015

Secretele episodului final al serialului Doi Barbati si Jumatate

        După 12 sezoane, celebrul sitcom Doi Bărbați și Jumătate s-a terminat, cu toate că pentru mulți, acesta nu mai există de 4 ani. 
Principalele și nemuritoarele personaje ale serialului: Charlie (Charlie Sheen) , Jake(Angus T. Jones) și Alan (Jon Cryer)
        Cu toate că toată lumea se aștepta ca Charlie Sheen să se împace cu producătorul serialului
Chuck Lorre, acest lucru nu s-a întâmplat și Charlie nu a mai apărut nici măcar în ultimul episod al serialului. Dar asta nu este tot. În loc să fie un episod care să aducă un final pe măsură acestui serial care a avut destul de mulți fani, acesta a avut drept scop să continue războiul dintre Chuck Lorre și Charlie Sheen. În ciuda faptului că tema ultimului episod a fost că Charlie nu a murit și că a fost ținut captiv de către Rose timp de patru ani, Charile cel adevărat nu și-a făcut deloc apariția.
Charlie Harper îl pregătește pe micuțul Jake de Las Vegas (sezonul 2, episodul15)

   În schimb, un Charlie impostor a fost ucis ca să semnifice faptul că Chuck este cel care câștigă din războiul acestuia cu Charlie Sheen. Extrem de infantil momentul. Episodul a fost plin de aluzii defăimătoare la adresa lui Charlie Sheen (un exemplu ar fi o referinta la serialul Anger Management sugerând că serialul este praf). Episodul a fost un dezastru total dând dovadă de o penibilitate ieșită din comun. Până și nota primită pe IMDB demonstrează acest lucru. Am putut afla că Moldova cică ar avea un rege. 
Alan și Jake  încearcă să scape de una din gagicile lui Charlie ca să nu afle logodnica lui, Chelsea (sezonul 6, episodul 16)
       Serialul trebuia să se termine după sezonul 8 pentru că să recunoaștem, Charlie Sheen, cu bune, cu rele, era actorul principal al serialului. E ca și cum ai încerca să conduci o mașină fără motor. Ashton Kutcher nu a adus nimic serialului, personajul interpretat de către acesta fiind destul de plictisitor. Paradoxal este faptul că referințele la Charlie Harper au provocat mai multe râsete decât cea mai amuzantă scenă care să îl aibă în centru pe Walden. 


Într-adevăr, trebuie să recunoaștem, însă, că Charlie Sheen mersese mult prea departe cu drogurile și alcoolul. Dacă ne uităm la ultimele poze surprinse de paparazzi ne putem da seama ce efecte au drogurile asupra organismului și înfățișării. Cu toate acestea, serialul ar fi meritat un final pe măsură în care să apară toate personajele care au adus succes acestui serial, inclusiv Charlie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...