Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 15 aprilie 2015

Misterul fetiței care susține că l-a întâlnit pe Iisus în Rai

Acum trei ani, la vârsta de 9 ani, Annabel a căzut de la înălţimea de 9 metri cu capul într-o scorbură mare a unui copac în timp ce se juca împreună cu surorile sale la ferma familiei din Texas. 
Christy și fiica sa, Annabel Beam
În mod miraculos, ea a supraviețuit fără vreo rană serioasă și mai apoi le-a spus păriților că a
fost în Rai unde a stat în poala lui Iisus după accident.
Fetița l-a descris pe Iisus că având o mantie alba lungă și frumoasă, pielea închisă la culoare și o barbă lungă, aproape la fel ca Moș Crăciun. Aceasta și-a amintit că era foarte luminos și a văzut-o şi pe bunica sa care murise acum câțiva ani. Annabel l-a întrebat pe Iisus dacă poate rămâne în Rai și El i-a răspuns că "nu" pentru că are planuri pentru ea pe Pământ.. Apoi, i-a spus că,. după ce pompierii o vor scoate de acolo, nu va avea nimic grav.
La vârsta de 5 ani, Annabel a fost diagnosticată cu tulburări de motilitate pseudo-obstructivă și cu tulburări de hipomotilitate antrală. Tulburările digestive care îi puneau în pericol viața au ținut-o ceva timp în spitale, însă căzătura ei înspăimântătoare din 2011 a vindecat-o complet. Fetița spune că a fost "vindecată în acel copac" și că acum poate mânca orice vrea. Annabel își doreșre ca lumea să nu își piardă credința indiferent ce s-ar întâmpla.
Christy, care de asemenea îi mulțumește lui Dumnezeu pentru miracol, a povestit că își amintește când Annabel i-a spus că vrea să moară și să se ducă în Rai unde nu există durere.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...