Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 21 septembrie 2015

Misterele masacrului de pe insula Utøya

Potrivit unei cărți creștine sionistă, Dumnezeu a permis masacrul din Utøya atunci când Anders Behring Breivik a ucis 77 de copii și aduți, relatează cotidianul norvegian Dagbladet.

 În utlima vreme au existat o mulțime de teorii privind motivul pentru care Breivik a comis
acest masacru de proporții.
În toamna anului 2011 au existat reacții puternice atunci când cercetătorul norvegian Ola Tunander de la Institutul de cercetări pentru pace norvegian (PRIO) a declarat că ar exista o legătură între Anders Behring Breivik și serviciul secret israelian Mossad.
Recent a apărut o altă teorie în ultimele săptămâni potrivit căreia teroarea de pe 22 iulie a avut loc deoarece a fost voia lui Dumnezeu. Afirmația provine din cartea “22. juli-profetien” (Profeția zilei de 22 iulie) scrisă de către sionistul norvegiano-american Jeremy Hoff. Sioniștii interpretează Biblia cuvânt cu cuvânt și lasă în seama Bibliei rezolvarea conflictelor politice. Problema Israelului este cea mai des pusă, deoarece ei cred că un stat israelian este o premisă pentru revenirea lui Iisus pe Pământ. Participarea norvegiană este relativ mică dar foarte activă și bine organizată printre altele în ramura sa din cadrul Ambasadei Creștine Internaționale din Ierusalim. Ambasada trimite inclusiv tineri norvegieni în tabere de vară în armata israeliană.
Teoria profeției zilei de 22 iulie a fost sprijinită de multe personalități norvegiene printre care și politicianul Anita Apelthun și pastorul Jan Hanvold la postul norvegian de televiziune TV Visjon. Așa și cartea lui Hoff încearcă să dea o explicație logică pentru crimele în masă de pe Utøya, susținând că activitățile de acolo se împotriveau Cuvântului lui Dumnezeu.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...