Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 18 septembrie 2015

Ne așteaptă apocalipsa în septembrie?

O profetă mormoană este sigură că sfârșitul este aproape. Americanca Julie Rowe este convinsă că omenirea își va găsi sfârșitul în această lună. 
Asta prezice mormoana în cărțile sale și mii de adepți o cred pe cuvânt.

Ultimele imagini din statul american Utah par într-adevăr apocaliptice. Ploi, inundații și torenți au făcut ravagii în această săptămână în Utah, iar 18 persoane și-au pierdut viața. Forțele pentru intervenții în situații de urgență caută la sol și din elicopter sinistrați. Pentru mulți locuitori, catastrofa naturală nu este doar un accident tragic ci un semn că vine sfârșitul lumii.
Adepții mormoanei cred că sfârșitul lumii va veni în această lună. Asta prezice Julie Rowe în cărțile sale: “Cutremure, uragane, tornade, tsunamiuri, molimi, foamete, ciumă și toate formele de catastrofe vor veni pe Pământ”. După aceea haosul se va dezlănțui și va fi începutul sfârșitului lumii.
Mormoana are aproximativ 10 000 de adepți care cred cu tărie în viziunile ei. Asta relatează Focus. Biserica lui Iisus Hristos și a Sfinților din Zilele din Urmă (a mormonilor) este, însă sceptică considerând că profețiile lui Julie Rowe sunt false.

Adevărul este că momentul când va veni apocalipsa îl cunoaște doar Dumnezeu. Așa scrie în biblie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...