Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 8 decembrie 2015

Profeţii zguduitoare pentru anul viitor


Mulţi americani cred că o intrerveţie americană împotriva ISIS ar putea duce la Sfârşitul lumii
Baba Vanga, profeta oarbă bulgăroaică a prezis ISIS? Femeia care a murit în 1996, la 85 de ani, a prezis că extremiştii musulmani vor invada Europa în 2016.
Un mare război musulman va începe cu primăvara arabă din 2010 şi va sfârşi cu întemeierea califatului în 2043 ce va avea Roma ca epicentru, ar fi spus clarvăzătoarea, care a făcut sute de predicţii pe parcursul a 50 de ani de carieră. Islamiştii vor folosi arme chimice asupra europenilor, ar fi mai profeţit. E supranumită « Nostradamus din Carpaţilor », pentru că profeţiile ei s-au împlinit în proporţie de 85%. A avertizat despre schimbările climatice şi topirea calotelor glaciare polare în anii 1990. Adepţii ei susţin că a prezis tsunami din 2004, spunând despre un “val uriaş” care va coborî asupra “coastei mari, acoperind oameni şi oraşe, totul va dispărea sub apă”. În privinţa ISIS, Vanga ar fi făcut predicţii înfiorătoare. “Europa cum o ştim va înceta să existe” de la sfârşitul anului viitor. Teoriile conspiraţiei susţin că ISIS a cucerit teritorii aproape de Europa cu colonii în Libia şi Siria. Sirte, un oraş cheie libian de pe malul Mării Mediterana, locul de naştere al lui Moammar Khadafy, este acum colonie a Statului Islamic sub legea Sharia. ISIS continuă să câştige teren în Siria, în ciuda masivelor bombardamente ale forţelor aliate, scrie “The Mirror”.

Alte profeţiile ale Babei Vanga care s-au împlinit

Atacurile de la 11 septembrie asupra Turnurilor Gemene din 2001. În 1989, Vanga a spus că « fraţii americani » vor fi atacaţi de « două păsări de oţel ». Unii cred că se referă la cele două avioane deturnate de terorişti care au prăbuşit World Trade Center din New York.
Alegerea lui Barack Obama : Bulgăroaica ar fi prezis că al 44-lea preşedinte ametican va fi afroamerican, mai spunând că va fi ultimul preşedinte al SUA.
A prezis scufundarea scufundarea submarinului nuclear rusesc Kursk în 2000: “La încheierea secolului, în august, Kursk va fi acoperit de apă şi întreaga lume va plânge pentru asta”

O săteancă analfabetă devenită prezicătoare

Baba Vanga s-a născut sub numele Vangelia Pandeva Dimitrova în Strumica, un sat situate la poalele unui lanţ muntos vulcanic în ceea ce era atunci Imperiul Otoman. Potrivit tradiţiei, a avut o viaţă obişnuită până la vârsta de 12 ani, când şi-a pierdut vederea în mod misterios în timpul unei furtuni, descrisă de unii drept tornadă. Tânăra ar fi fost ridicată în aer şi apoi aruncată la pământ de puternice rafale de vânt. Ce s-a întâmplat apoi nu se ştie, familia ar fi găsit-o mai târziu într-o stare jalnică, având ochii lipiţi şi acoperiţi cu un strat gros de praf şi murdărie. Prea săracă pentru a fi dusă la medic, a fost abandonată unei vieţi de orbire. Vanga avea să spună că a avut prima viziune în timp ce fusese dată dispărută şi credea că i s-a dat atunci darul de a vindeca şi a prezice viitorul. A reuşit să-i convingă pe alţii de puterile ei paranormale şi avea să dea naştere la un fel de cult al adepţilor ei. Veneau la ea bogaţi şi puternici, admiratori, şefi de stat, cercetători şi istorici din întreaga lume pentru întrevederi de câteva minute cu ea. A devenit chiar o  sfătuitoare a liderilor comunişti bulgari, unii dintre ei exploatându-i darurile în scopuri personale. A fost ţinută sub supraveghere de serviciile de securitate, fiindcă în casa ei soseau politicieni străini şi oameni de afaceri.

Apocalipsa în curând: principalele profeţii ale Babei Vanga din 2016 înainte, potrivit “New York Post”

  • 2016: “Musulmanii” vor invada Europa, care va “înceta să existe” aşa cum o ştim. Campania de distrugere care urmează va dura ani, alungând  populaţiile şi lăsând întregul continent “aproape gol.”
  • 2023: Orbita Pmântului se va schimba (nimeni nu ştie ce înseamnă cu adevărat).
  • 2025: Populaţia Europei va ajunge aproape zero.
  • 2028: Omenirea va zbura spre Venus, în speranţa de a găsi noi surse de energie.
  • 2033: Nivelele de apă se vor ridica şi calotele glaciare se vor topi (asta se întâmplă deja).
  • 2043: transformarea Europei într-un califat ilamic este completă. Roma este numită capitală. Economia lumii înfloreşte sub domnia musulmană.
  • 2066: Americanii vor folosi o nouă armă de schimbare climatică pentru prima oară cu scopul de a cuceri Roma şi a aduce înapoi creştinismul.
  • 2076: Comunismul va reveni în Europa şi restul lumii.
  • 2100: Soare făcut de om va ilumina partea întunecată a planetei (este deja la ordinea zilei — cercetătorii lucrează la crearea unui soare artificial folosind tehnologia fuziuniinucleare începând din 2008).
  • 2084: Natura renaşte (nimeni nu ştie clar ce înseamnă).
  • 2130: Cu ajutorul extratereştrilor, civilizaţiile vor trăi sub apă.
  • 2170: Secetă majoră globală.
  • 2187: Două mari erupţii vulcanice vor fi oprite.
  • 2201: Temperaturile scad ca urmare a procesului de încetinire a procesului termonuclear al Soarelui.
  • 2262: Planetele îşi vor schima încet orbitele. Marte va fi ameninţată de o cometă.
  • 2354: Un accident la soarele artificial sun va duce la o mai mare secetă.
  • 2480: Doi sori artificiali se vor ciocni şi vor lăsa Pământul în întuneric.
  • 3005: Un război pe Marte va schimba traiectoria planetei.
  • 3010: O cometă va lovi Luna. Pământul va fi înconjurat cu un inel de stâncă şi cenuşă.
  • 3797: În acea vreme, totul de pe Pământ va muri. Totuşi, civilizaţia umană va fi destul de avansată ca se mute în alt system solar.

Pentru a o vedea pe Baba Vanga, intraţi aici:

http://nypost.com/2015/12/07/a-blind-woman-predicted-911-and-the-rise-of-isis-decades-ago/

sau aici:

https://twitter.com/34volt/status/653234304013701121?ref_src=twsrc^tfw

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...