Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 27 septembrie 2016

Chiar va ajunge omul pe Marte?

     Antreprenorul american Elon Musk își va dezvălui planul său incredibil de a forma o colonie umană pe Planeta Roșie în următorii 10 ani.

 Pe lângă detaliile privind planurile coloniei de pe Marte acesta va prezenta și planul pentru o nouă
navă spațială numită "Colonial Transporter" care va putea să transporte 100 de oameni pe suprafața Planetei Roșii.
    În anul 2014, Elon a declarat că  "este de părere că există un puternic argument umanitar pentru existența vieții multiplanetare pentru a menține existența omenirii în cazul în care ar avea loc un eveniment catastrofic".
   Menținând suspans pe Twitter, omul de afaceri a prezentat imagini cu noul său motor de rachetă numit "Raptor". Acesta are în jur de 226796 kg și este de trei ori mai puternic decât orice altceva din arsenalul spațial din prezent.
   Rachetele cu motor Raptor vor fi atașate navei spațiale gigantice numită "Red Dragon", iar nouă dintre ele vor fo folosite pe nava "Colonial Transporter".
  Organizația SpaceX poate fi calea cea mai bună către cucerirea planetei Marte, însă NASA a experimentat creșterea plantelor pe Planeta Roșie.
   China și-a anunțat propriul său plan ambițios de a pune stăpânire pe Planeta Roșie, dezvăluind nava lor pentru misiune în prima parte a anului, plănuind aterizarea pe planetă până în 2021.
    Continuă să circule zvonuri privind posibilitatea existenței vieții pe Marte, săptămâna aceasta un grup de vânători de OZN-uri făcând publică o imagine cu un loc unde s-ar fi prăbușit un OZN de la robotul Curiosity trimis de NASA pe Marte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...