Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 5 septembrie 2016

Cine ascunde misterele experimentului "Philadelphia"

  În preajma punctului culminant al celui de-al doilea Război Mondial, în octombrie 1943, s-a petrecut ceva straniu.
Nava americană „USS Eldridge“ a dispărut pur și simplu și mai apoi a putut fi zărită la sute de kilometri depărtare.
Acest eveniment este cercetat până azi de oamenii de știință și ufologi.
Carlos Allende a făcut parte din marina americană timp de un an, după care a fost îmbarcat pe nava comercială „SS Andrew Furuseth“ cu numele american Carl Allen. Nava trebuia să ajungă în Africa de Nord și era însoțită de un convoi de vase care avea numele „GUS-22“. Un astfel de convoi era format din nave distrugătoare rapide, care trebuiau să protejeze nava comercială în situații de urgență.
Una dintre acestea era nava distrugătoare „USS Eldridge“. În timp ce navele se aflau încă în portul Philadelphia, Allen a observat cum nava deodată s-a aprins într-o culoare verde și a dispărut sub ochii lui. După un sfert de oră, nava a putut fi zărită din nou. Potrivit martorilor, nava a putut fi văzută la 445 km. depărare în Norfolk. Cu toate acestea, „USS Eldridge“ s-a întors în Philadeplhia la fel de brusc cum a dispărut.
  Unii s-au aruncat în ocean de disperare, alții au țipat de durere după ce nava s-a întors în Philadelphia. Doar 21 din membrii echipajului ar fi supraviețuit. Supraviețuitorii ar fi înnebunit cu timpul.
 După ce „USS Eldridge“ a dispărut mai întâi și apoi s-a întors în Philadelphia, Allen a ținut secret mult timp această întâmplare. Nici până acum nu se știe din ce cauză.
 Allen auzise atunci că americanii făceau experimente cu câmpurile magnetice. Se dorea să să fie folosite ca protecție împotriva distrugătoarelor germane. Proiectul se numea „Project Rainbow“ (Proiectul curcubeu). Pe atunci se spunea chiar că câmpurile magnetice puteau chiar face ca unele obiecte să dispară.
 Fizicienii cercetau încă de la mijlocul secolului al XIX-lea "teoria unitară a câmpurilor" potrivit căreia toate câmpurile de forțe din Univers se rezumă la o singură formulă. Einstein a încercat să aplice teoria sa a relativității la teoria câmpurilor, însă nu i-a reușit.
Astrofizicianul, ufologul și scriitorul Jessup a cercetat în detaliu tot și, după ce a schimbat mai multe scrisori cu Allen, a declarat într-o zi că a făcut niște descoperiri uluitoare referitoare la experimentul "Philadelphia". Ziua următoare, acesta a fost găsit mort, asfixiat în mașina spunându-se că s-ar fi sinucis. Oare guvernul american a jucat vreun rol și, dacă da, ce anume oare nu se vrea să se dezvăluie publicului?
În cadrul unui interviu pentru un ziar local, Allen a declarat următoarele: " Există unele lucruri despre experimentul Philadeplhia pe care nu le voi dezvălui niciodată și pe care le voi lua cu mine în mormânt. Guvernul mă porotejează foarte bine"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...