Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 20 septembrie 2016

Secretele tinerei de 12 ani care a dezvoltat prima aplicație care să ajute pe cei care suferă de Alzheimer

    Emma Yang devenise din ce în ce mai frustrată în încercarea de a comunica cu bunica ei care suferă de Alzheimer. Pentru tânără era și așa greu să păstreze legătura cu ea din cauza distanței dintre casa ei din New York și cea a bunicii din Hong Kong.
    După ce femeia în vârstă a uitat zilele de naștere ale Emmei și ale tatălui ei, i s-a aprins un beculeț
tinerei fete - cum ar fi dacă ar exista o aplicație care să ajute pacienții care suferă de demență să fie la curent cu evenimentele, fețele, datele și informațiile din prezent.
    Acesta este momentul când Emma a dezvoltat aplicația Timeless, care este prima aplicație destinată special pentru pacienții care suferă de Alzheimer.
    Aplicația are mai multe funcționalități unice incluzând un algoritm de recunoaștere facială care poate să asigneze nume și relații pozelor cu persoanele dragi. De asemenea, mai există o secțiune numită Astăzi (Today) care conține ora, data, prognoza meteo și evenimente listate într-un program ușor de înțeles la fel ca și un sistem de notificări care să le spună pacienților că încearcă să sune la persoane cu care au vorbit deja în ultimele cinci minute.
  "Conceptul din spatele ideii mele este ca să permitem tehnologiei să facă ceea ce poate mai bine și anume prin funcții de recunoaștere facială și folosindu-ne de ea ca să rezolvăm probleme pe care nu le putem rezolva singuri", a declarat Emma. Potențialul pentru tehnologie de a o putea ajuta pe bunica sa și pe alți pacienți care suferă de Alzheimer a inspirat-o pe Emma să dezvolte Timeless, deoarece în ciuda bolii dificile, pacienții suferinzi de Alzheimer trebuie de asemenea să poată de se bucure de momentele neprețuite din viață.
  Tânăra care a primit unul dintre premiile “Ten Under Twenty” pentru inovație la conferința CE Week din 2016 se află încă în faza de dezvoltare având sprijin financiar prin bursa Michael Perelstein Discover Your Passion primită anul trecut, însă speră să dezvolte aplicația până la sfârșitul anului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...