Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch På svenska

marți, 15 noiembrie 2016

Nostradamus a prezis victoria lui Trump?

 Atât profeții moderni cât și cei istorici au prezis ridicarea la putere a candidatului republican. Victoria neașteptată a lui Donald Trump a stârnit un val de critici aduse la adresa sondajelor care preziseseră mult timp un rezultat cu totul diferit.

 Dar dacă succesul lui Trump fusese de fapt prezis și nu doar în ultimele luni, ci chiar acum mulți ani sau chiar secole de niște persoane care nu au avut nimic de-a face cu alegerile prezidențiale recente. Aceasta este controversa care aste împărtășită de un număr în creștere de oameni care cred că profetul francez Nostradamus din secolul al XVI-lea prezisese aceste evenimente acum sute de ani.
 Printre numărul mare de preziceri se află și referiri la "un mare bogătan lipsit de rușine și cu mult tupeu" care va fi ales "conducătorul armatei" și "orașul va leșina de spaimă". Unii cred că aceste cuvinte sunt o referință la Trump și că prevestește cel de-al treilea Război Mondial.
 Un alt profet, bulgăroaica baba Vanga care a murit în 1996 a câștigat de asemenea ceva susținători după ce a prezis evenimentele care s-au petrecut după moartea sa, incluzând atenatele teroriste din 11 septembrie, ascensiunea Statului Islamic și că faptul că al 44-lea președinte american va fi de origine afro-americană. De asemenea, a prezis că Obama va fi ultimul președinte american, fiind un alt posibil indiciu pentru cel de-al treilea Război Mondial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

StatisticiDisplay Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Intraţi în comunitatea Minuni Mistere

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...