Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 7 decembrie 2016

Medicul care a călătorit în Infern

Anestezistul Rajiv Parti de 59 de ani, născut în India, a avut o experiență cu totul ieșită din comun în timpul unei operații de cancer la prostată. Înainte nu credea nimic din poveștile multor pacienți referitoare la Infern.
Nu-și putea imagina că într-o zi va trăi o experiență de acest fel. Unii pacienți îi povestiseră despre o ”lumină la capătul unui tunel” sau că au văzut diverse siluete luminoase. Alții îi spuneau că și-au văzut din tavan propria operație chirurgicală, ca într-un film de la Hollywood, până ce medicii reușeau să-i scoată din moarte clinică. Medicul Parti era convins că toți au avut halucinații până ce a trait o experiență similară.
Totul până ce el însuși a fost tratat de urgență de cancer la prostată. Ceea ce s-a întâmplat în timpul opreației i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Ce a văzut în Infern

”Am simțit că mă ridicam ca și când aș fi fost într-un ascensor. Era sentimentul pe care îl ai când te ridici vertiginos până la etajul 20 al unui zgârie-nori”, a povestit anestezistul, care a spus că a văzut în detaliu cum colegii i-au deschis abdomenul, cum le-a văzut pe mama și sora lui la mii de kilometri de spital, în casa în care a copilărit. Le-a auzit strigătele de durere și le-a văzut suferința. Apoi a văzut un cazan în flăcări din care ieșea fum și miros de carne arzând îngrozitor. Știa că a intrat în Infern. În acele momente a auzit clar o voce care i-a spus în mod telepatic că a dus ”o viață materialistă și egoistă”. Despre fum și strigăte, doctoral Parti a spus că este sigur că erau ”suflete care ardeau”. I-a cerut lui Dumnezeu să-i mai ofere o a doua a șansă și l-a văzut pe tatăl lui care l-a dus spre un tunel unde și-a salutat strămoșii, recunoscându-și bunicul, care i-a spus că cel mai important lucru e iubirea. Parti a văzut toate lucrurile bune pe care le-a făcut din copilărie până atunci. ”Momentele simple contează cel mai mult în viață”, spune anestezistul care e decis să-și schimbe total modul de viață.

Salutul îngerilor


După ce a ajuns la capăgtul tunelului anestezistul își amintește că l-au salutat pe arhanghelii Mihail și Rafail, care l-au dus la o lumină orbitoare. ”Rafail mi-a explicat că nivelul cel mai înalt e înconjurat de o purenică energie care constă în dragoste pură și inteligență, baza subiacentă a întregului univers”. Mai sus, medicul indian a văzut ”o ființă de lumină de formă albastră argintie”, care i-a spus că trebuie să reflecte asupra lucrurilor pe care trebuie să le schimbe în viața sa. După ce și-a recăpătat cunoștința și-a dat seama că operația s-a încheiat. A renunțat la automobile și și-a schimbat casa într-una mai mică. Întreaga sa experiență a dezvăluit-o în cartea “Dying to wake up” (Murind pentru para a te trezi).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...