Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

sâmbătă, 3 decembrie 2016

Secretele copiei după celebrul vas Titanic din China

    Copia identică ca și dimensiune a navei scufundate va include chiar și o simulare a coliziunii cu iceberg-ul. Fiind în prezent în construcție de către grupul de investiții Seven Star Energy Investment Group, atracția turistică va fi prezentată în cadrul proiectului Seven Star International Cultural Tourism Resort de-a lungul râului Qijang în provincia chineză Sichuan.

  Cu toate că nu va conține fiecare cameră din celebra navă originală, vizitatorii vor putea facă un tur a unora dintre cele mai emblematice interioare și să simtă cum ar fi fost dacă ar fi mers cu nava Titanic.
  Designer-ul de producție și producătorul de la Hollywood Curtis Schnell care face parte din echipa de experți care lucrează la proiect spune că încearcă să facă copia să semene pe cât posibil cu nava originală. Acesta adaugă că în prezent se confruntă cu unele probleme și că nu vor reconstitui în niciun caz fiecare cameră din nava originală, însă corpul navei și exterioarele vor fi destul de precise și vor fi camere interioare pentru a se putea face un tur al navei.
   Nava care deja a depășit bugetul alocat ar trebui să fie gata la sfârșitul anului viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...