Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 19 mai 2017

Spectacole înlocuite în data de 24 mai 2017

Din motive independente de voința teatrului, spectacolele Între noi e totul bine, regia Radu Afrim (Sala Pictura, ora 20.00), precum și 20 de ani în Siberia, regia Sorin Misirianțu (Sala Atelier, ora 20.00) - programate pentru data de 24 mai 2017, vor fi înlocuite cu una dintre cele mai recente premiere ale teatrului, Crima din Strada Lourcine de Eugène Labiche, în regia lui Felix Alexa, avându-i în distribuţie pe Marius Manole, Istvan Teglas, Raluca Aprodu, Mihai Calotă şi Victor Ţăpeanu. Spectacolul va avea loc în Sala Atelier a Teatrului Național ”I.L. Caragiale”, în aceeași dată de 24 mai 2017, tot la ora 20.00.
      Biletele cumpărate pentru cele două spectacole suspendate rămân valabile sau vă puteți recupera contravaloarea acestora de la Casa de Bilete a TNB (pentru biletele achiziționate de la Casă) sau de la MyStage.ro, pentru cele achiziționate online.
     Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă rugăm să consultaţi site-ulwww.tnb.ro pentru programările viitoare ale spectacolelor din repertoriu !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...