Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

joi, 15 iunie 2017

Elon Musk dezvăluie viziunea sa pentru un posibil oraș pe Marte



Conducătorul SpaceX, Elon Musk a depus eforturi pentru a-și îndeplini obiectivul de a face oamenii să devină o specie interplanetară. O misiunea robotică este planificată în anul 2024, iar curând după aceea va avea loc prima misiune pe Marte cu oameni la bord, astfel existând posibilitatea de a
devansa programul NASA. Musk a declarat că planul este de a întemeia un oraș marțian complet acoperit care să-i permită omenirii să devină independentă de Terra pentru prima dată. Potrivit acestuia, va fi destul de amuzant pe Marte, deoarece acolo gravitația este 37 la sută din cea de pe Terra și vom putea să ridicăm obiecte grele și să sărim dintr-un loc în altul. Musk spune că pentru a pune bazele unei astfel de așezări va fi o adevărată provocare nu numai în ceea ce privește tehnologia folosită cât și problema costurilor. Acesta nu plănuiește să colonizeze doar Marte.
 Prin stabilirea unei baze de alimentare pe Europa sau Enceladus de pildă și apoi construirea a unei altele pe Titan, satelitul planetei Saturm sau pe Pluto vom putea pe viitor să ne deplasăm liberi oriunde dorim în Sistemul Solar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...