Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 6 noiembrie 2017

Misterul rețetei delicioasei Nutella

Unii vor scandal, scrie bfmbusiness.bfmtv.com ! Gigantul italian de Ferrero ar fi modificat rețeta la Nutella.
O schimbare care nu ar fi privit controversatul ulei de palmier, ci cantitatea de lapte praf folosită. Într-o postare pe Facebook, organismul german de protecție a consumatorulor,  Verbraucherzentrale Hamburg, susține că s-ar fi modificat nuanța celebrei paste tartinabile. Pentru a înțelege de unde vine schimbarea aspectului, asociația a cercetat eticheta lipită pe borcanul Nutella. Bănuind o scădere a conținutului de cacao a produsului, organismul german a descoperit că această dată nu e precizată în lista de ingrediente folosite. Se pare în scimb că a fost modificată cantitatea de lapte utilizată care a crescut. Există 8,7% lapte praf degresat față de 7,5%, cât era înainte. Dn această cauză s-a schimbat culoarea. Conținutul de zahăr a crescut puțin, de la 55,9% la 56,3%. Conținutul de grăsime a scăzut ușor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...