Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

joi, 15 februarie 2018

Misterele Facebook

Facebook își va pierde o parte din utilizatorii tineri în 2018, în timp ce Snapchat și Instagram își vor crește numărul de utilizatori.

Pentru prima oară, mai puțin de jumătate dintre americanii cu vârste între 12 și 17 ani vor face uz de populara rețea socială prin intermediul oricărui dispozitiv cel puțin o dată pe lună. eMarketer accentuează însă că firma lui Mark Zuckerberg a reușit să frâneze această tendință după cumpărarea Instagram – cealaltă rețea care canalizează pierderile- dar Snapchat își crește influența asupra tinerilor. Facebook va pierde un total de două milioane de utilizatori cu vârste sub 24 de ani, potrivit estimărilor făcute de centrul de analize. În paralel, Instagram va adăuga 1,6 milioane de profiluri noi de aceleași vârste și Snapchat cu 1,9 milioane de dolari, în cazul utilizatorilor cu vârste între 12 și 24 ani. ”Snapchat ar putea experimenta mai multe creșteri la grupuri mai mari”, a spus analista Debra Aho Williamson, de la centrul mai sus amintit. Potrivit studiului, Facebook va crește ca număr total de persoane care utilizează platforma, dar o va face servindu-se de generații mai mari. Ca cifre generale, numărul utilizatorilor de web va crește cu 169,5 milioane, mai puțin cu 1 % față de 2017. Pe de altă parte, Instagram va avea mai mulți consumatori decât Snapchat, cu 104,7 milioane față de 86, 5 milioane, ceea ce va implica faptul că Facebook să-și reducă porția de pe piață. 

Asta reiese dintr-un studiu dat publicității recent de eMarketer. ”Facebook își pierde utilizatorii tineri într-un ritm mai mare decât era de așteptat”, afirmă cei care au realizat studiul într-un comunicat despre compania condusă de Mark Zuckerberg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...