Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 7 martie 2018

Vom scăpa pentru totdeauna de ochelari?

Teste clinice asupra oamenilor sunt programate pentru sfârșitul acestui an! Cercetătorii pregătesc o soluție cu nanoparticule care ar putea elimina nevoia de ochelari.
Dr. David Smadja din Israel spune că nanopicăturile ar putea revoluționa nu numai tratamentele oftalmologice și optometrice ale pacienților ale pacienților cu miopie, hipermetropie și alte afecțiuni, dar pot înlocui și lentilele multifocale, permițând oamenilor să vadă obiectele la diferite distanțe.
Potrivit ”Jerusalem Post”, pacienții ar putea deschide o aplicație pe smartphone, să-și măsoare refracția ochiului, să creeze un model laser și ”amprenta de laser corneală” a unui model optic pe suprafața corneală a ochilor. Acest lucru s-a făcut cu succes la ochii porcilor. Așa s-a dovedit că soluția cu nanoparticule poate corecta problem de vedere. Nu este clar câte nanopicături ar fi necesare pentru a repara cornea astfel încât să nu mai fie necesari ochelarii de vedere. Nu avem decât să așteptăm să vedem care vor fi rezultatele la oameni. Cercetătorii de la Institutul de Nanotehnologie și Materiale de la Universitatea de la Universitatea Bar-Ilan din Tel Aviv, Israel, susțin că au creat aceste picături revoluționare care ne vor scăpa de picături.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...