Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 17 septembrie 2018

15 locuri pe care trebuie să le vedem neapărat înainte de a muri -2


Din păcate, nu suntem veșnici pe planetă și nici nu avem cum să vedem toate frumusețile pe care ni le-a oferit Dumnezeu cu dragostea Sa infinită. Așa că ar fi păcat să nu vedem în scurta noastră trecere pământeană cele mai frumoase locuri din lume. Dar care sunt cele mai frumoase din cele mai frumoase colțuri de încântare de aproape sau de departe? Vă propunem un top preluat de pe Internet. Însă fiecare din noi are propriul top intim. Așa că vă propunem să ne trimiteți propunerile dumneavoastră pe Facebook sau la comentarii pe site-ul nostrum. În funcție de acestea promitem să reface topul și să prezentăm detaliat fiecare opțiune. Dacă doriți, puteți să ne trimiteți poze și filme cu locurile pe care le apreciați cel mai mult și le vom prezenta cu numele dumneavostră și chiar cu poza proprie, dacă doriți. În top ne-ar bucura dacă introduceți și locuri din România. Avem destule minunății pe care merită să le promovăm. Dacă aveți topuri ce include locuri din țara noastră le vom traduce și în variantele în limbi străine ale site-ului nostrum. Vă mulțumim anticipat! Vă vom prezenta topul serializat, ca să reflectați mai bine asupra locurilor despre care vă vorbim. La final, după cum v-am obișnuit, o să repetăm întregul top.

4.cascada VICTORIA, LIVINGSTONE, ZAMBIA

Este cea mai mare cascadă din lume, una din cele 7 minuni ale lumii naturale. E cea mai largă perdea de apă cu o lățime de 1.708 metri și înălțimea de 110 metri, de două pri mai înaltp decât vestita cascadă Niagara. Are un debit de 550 de milioane de litri pe minut.


5.parcul național REDWOOD, Sua


Cu o circumferință de 27 de metri și înălțimi de aproape 91 de metri, copacii Redwood din nordul Californiei sunt cele mai mari specimen din lume, un spectacol natural unic.


6.YELLOWSTONE NATIONAL PARK, sua 

Întinzându-se pe 3 state, Wyoming, Montana și Idaho, acest parc se bucură de cea mai mare concentrare de gheizere din lume, spectaculoase pentru iubitorii de natură. Este una din minunile Americii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...