Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 17 octombrie 2018

Povestea descendenților secreți ai lui Hitler Unde trăiesc?


Ziarul german ”Bild” a intervievat pe unul dintre nepoții lui Adolf Hitler, care vorbește despre pactul pe care l-ar fi făcut descendenții dictatorului pentru a nu avea copii.
Foto; Der Gazetteur-twitter
De la sinuciderea lui în 1945, după ce și-a asumat înfrângerea în Al Doilea Război Mondial, teoria că Adolf Hitler are descendenți  în secret a căpătat relevanță internațională. Mai ales în anii 1970, când numeroase mijloace de informare germane, au asigurat că un lucrător feroviar născut în 1918 era fiul legitim al
Führerului.
Jean-Marie Loret a murit în 1985 fără a putea demonstra că mama lui a avut o relație cu dictatorul. Familia directă a lui Hitler ar fi optat pentru a lua decizia de a nu procrea pentru a eradica acest nume. Astfel, în 2001, nepoții austriacului au lăsat să se înțeleagă că linia familială a lui Hitler se încheie cu ei. Au ales să aibă o viață fără copii și îndepărtați de rădăcini. După o mare perioadă de tăcere, ziarul ”Bild” l-a intervievat în această lună pe Alexander Stuart-Houson (68 de ani), nepotul lui Adolf Hitler, care trăiește în anonimat în Long Island, New York. ”Nu am ascuns originea mea, dar nu e ceva cu care să mă mândresc”, a spus acesta, care a reunțat la numele adevărat chiar și în acte. Este descendentul liderului celui de-al treilea Reich din partea fratelui Alois Hitler. El a clarificat că nu și-ar spune povestea pentru tot aurul din lume și că frații Stuart-Houston nu au semnat de fapt vreun pact. Doar au vorbit între ei să nu se căsătoreacă și să nu aibă copii. Înțelegerea au respecatat-o până astăzi. A existat însă și un frate, Howard, care a ajuns la altar cu o femeie, Marie, și ar fi vrut să-și facă o familie. Însă inspectorul de fisc a murit într-un accident de mașină în 1989 fără a avea copii. Ar fi existat și un Stuart-Houston care ar fi vrut să se însoare cu o evreică. Însă ea- al cărei nume nu e dat publicității-ar fi anulat logodna după ce s-ar fi interesat de arborele genealogic al lui. Nici Brian, nici Louis-Houston nu au vrut să vorbească, pentru a evita confuziile cu vecinii. ”Sunt persoane execelente. Nu pot fi învinovățite pentru rude”, a spus o vecină pentru ”Bild”. Pe de altă parte, Alexander Stuart-Houston –al cărui nume a fost schimbat de tatăl lui în 1946, nu se teme să-și spună opiniile despre politică. Este fan al cancelarului Angela Merkel și spune că ar vota pentru ea, dacă ar putea. Însă despre Donald Trump spune că este ”ultima persoană pe care o admiră”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...