Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

joi, 17 ianuarie 2019

11 orașe în care să nu merită să trăiești! Nu vă vine să credeți unde sunt unele


11. Memphis, Tennessee

Memphis, Tennessee, SUA, este orașul reședinței lui Elvis Presley, Graceland. A fost inima rock and roll-ui, al soul-ui și al blues-ului. Dacă sunteți fan al muzicii, aveți multe de văzut aici. Casele au prețuri scăzute de circa 93.700 de dolari și rata șomajului de 11,3%. Este pe locul 9 în clasamentul celelor mai înalte rate ale criminalității, potrivit FBI, și se situează pe locul 76 în privința abandonului școlar la liceu.
10. Jackson, Missouri 

Prețul mediu al caselor este de 89.500 de dolari și rata șomajului de 12,8%. Se situează pe locul 52 în clasamentul criminalității. Multe salarii sunt mai scăzute decât media din SUA pentru aceeași slujbă.
9. Damasc, Siria


Cel mai rău oraș din lume este Damasc, Siria. Orașul are o vechime de circa 5.000 de ani. Este într-o zonă de război, unde nu mai este de dorit să trăiești. Mulți dintre refugiații care fug în Europa sunt sirieni. Departamentul de stat din Siria îl cataloghează pe locul 4 al orașelor unde să nu călătorești. Sunt citate folosirea forței împotriva civililor, inclusive rachete balistice și arme chimice.
8. Dayton, Ohio


E pe lista orașelor rele pentru trăit. Pe locul 2 la prețul mediu al caselor de 66.600 de dolari, cu un șomaj de 13,3%, pe locul 3 în topul celor mai scăzute venituri, de 28.745 de dolari. Multă criminalitate, pe locul 34 în SUA în clasamentul criminalității.
7. Detroit, Michigan


Patria fabricilor de mașini și Mo-Town, Detroit, din Michigan, a fost cândva un oraș prosper. Acum figurează între cele mai rele orașe. Casele au prețuri medii de 41.000 de dolari. Rata șomajului este de 22,1%. Venitul mediu de 26.249 de dolari plasează mulți oamni sub limita sărăciei. Se află pe locul 3 în topul criminalității, după Saint Louis și Baltimore. Locuitorii prezintă al 2-lea cel mai mare risc de hipertensiune din SUA după Memphis.
6. Tripoli, Libia

Fondat în secolul VII î.Hr., Tripoli are o lungă istorie. Din fericire, e într-o zonă de război din cauza extremiștilor musulmani. Potrivit Departamentului de Stat al SUA, Libia este pe locul 4 în topul locurilor unde să nu călătorești. 
5. San Bernardino, California


Prețul caselor este de176.800 de dolari, (but then, it is in California), rata șomajului de 14.7%. Criminalitatea este mare.
4. Cleveland, Ohio


Prețul caselor este de 67.000 de doșari, rata șomajului de 17,3%. Pe locul 13 în privința ratei de criminalitate.
3. Lagos, Nigeria


Este cel mai mare oraș de pe tot continental Africa și unul care crește cel mai repede din lume. Însă gruparea musulmanilor extremiști Boko Haram îl amenință adesea. Departamentul de Stat al SUA îl clasifică pe locul 3 în topul orașelor pentru care ești sfătuit. Reconsideră călătoria! Terorismul și criminalitatea sunt motive pentru care vizitele sau traiul aici nu sunt recomandate.
2. Brownsville, Texas


Rata șomajului este de 9,4% și venitul mediu de 34.255 de dolari, dar este plictisitor. Verile sunt lungi, fierbinți și umede. Iernile sunt reci, vântoase, e noros cea mai mare parte a anului.
1Tucson, Arizona


Rata șomajului este de 10,1 %, e pe locul 15 în clasamentul criminalității, de două ori mai mare decât media din SUA. Fiind în inima Deșertului Sonoran, e foarte cald vara și moderat iarna. Salariul mediu este mai scăzut în Tucson decât media din SUA.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...