Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

joi, 25 iunie 2020

Ce a prezis Nostradamus pentru 2020? Ce s-a împlinit până acum și ce s-ar mai putea întâmpla


Ce a prezis Nostradamus pentru 2020 se întreabă toată lumea în contextul crizei de coronavirus. Experții studiază, acum, deja, ce s-a împlinit deja din celebrele profeții în anul acesta, scrie ”Los Angeles Times”.
Se crede că Nostradamus, profetul cel mai faimos din secolul XVI, a profețit pandemia de COVID-19, pentru anul acesta, dar și criza economică, război, schimbări climatice și viitorul a doi înalți demnitari. Mai este o jumătate de an și fanii vestitului profet dezbat pe rețelele sociale, susținând că acesta a profețit că în anul 2020 ar începe o nouă eră și o mare schimbare mondială. Fascinația pentru Nostradamus provine de la faptul că a făcut predicii palpabile, cum ar fi călătoriile aeriene, anul marelui incendiu de la Londra, ascensiunea lui Hitler, atentatele de la 11 septembrie 2001 (”Cerul va arde la patruzeci și cinci de grade, focul se apropie de Noul Oraș. Imediat o mare de flăcări izbucnește”).

Ce a mai prezis pentru anul 2020

Nostradamus ar fi prezis pentru acest an o mare criză economică, recesiune, așa cum a mai prezis cu succes criza economică din 2008. Pentru 2020, Nostradamus a prezis schimbări climatice grave, schimbări bruște ale nivelului global al mărilor, cutremure în America de Nord, un mare cutremur în California și Vancouver, Canada. Mai vorbește de Al Treilea Război Mondial devastator, de 27 de ani, între două superputeri mondiale după apariția antihristului: ”În orașul lui Dumnezeu, va fi un tron mare. Doi frați sunt distruși de Haos, în timp ce pierd puterea. Marele lider va muri. Al treilea mare război va începe când marele oraș arde”, spune profeția. ”Vladimir Putin va fi asasinat de cineva apropiat, iar Donald Trump va suferi o boală misterioasă și un membru al familie lui va suferi un accident de circulație”, potrivit site-ului în limba spaniolă al ”Los Angeles Times”. În 2020, ar mai fi profețită moartea Papei Francisc. Succesorul va fi un ”tânăr”, care va provoca un scandal în Biserica Catolică, care va dura până în 2029. Ce a prezis Nostradamus pentru 2020, în primul rând ar fi pandemia de coronavirus.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...