Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 23 septembrie 2022

Care este cel mai lung tobogan din lume de pe mare

 

Cel mai lung tobogan din lume de pe mare se află pe vasul maritim Navigator of The Seas care aparține companiei Royal Caribbean International.

Cel mai lung tobogan din lume de pe mare, The Blaster, se află pe vasul maritim Navigator of The Seas și este supranumit ”roller coaster acvatic”. Cu o lungime de peste 200 de metri, toboganul este una din atracțiile acestui crucișător. În urmă cu câțiva ani, Royal Caribbean International a investit circa 150 de milioane de dolari pentru a remodela Navigator of The Seas, unul din cele mai recente crucișătoare ale sale.

 

Disponibil din 2019

 

Așa s-a născut The Blaster, toboganul extrem care are mai multe înclinații și curbe cu capacitatea de a propulsa două persoane cu cinci jeturi de apă. Atracția e disponibilă din februarie 2019. Lungimea toboganului este de 244 de metri. Interesante sunt segmentele colorate ale sale care fac ca cel care îl parcurge să aibă senzația de a călători printr-un tunel al timpului.

 
Cine are acces

 

Pentru a face această atracție și mai incitantă, există câteva secțiuni transparente și deschise, în afara punții, de unde se poate vedea imensitatea oceanului. Și, în diferite puncte, deplasarea se face la nivelul mării. Pentru a putea să vă bucurați de cel mai lung tunel din lume, trebuie să aveți înălțimea de cel puțin 1.19 metri și greutatea de 50 de kilograme până la 181.4 kilograme.

 

Singur, sau însoțit
 

Se poate folosi individual sau însoțit de o altă persoană. Toboganul are o porțiune cu vedere spectaculoasă a cerului și a oceanului. La bord, vasul maritim are un număr mare de restaurante și baruri. Vizitatorii au de asemenea posibilitatea de a merge la spa, să se antreneze la săli de gimnastică, să meargă la bibliotecă, la teatru, spectacole, patina pe gheață, să ia ore de dans, sau să meargă la magazine de haine.

 

Prețurile pentru vas

 

Cel mai ieftin pachet costă de la 4.201 de pesos mexicani de persoană. Dar pentru detalii și prețurile precise accesați pagina internet a crucișătorului Navigator of The Seas. Călătoria durează trei zile. Se pleacă din Los Angeles, California, SUA, și se ajunge în Ensenada, Mexic, potrivit ziarului ”El Universal”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...