Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

sâmbătă, 23 decembrie 2023

De ce steaua nu poate lipsi din vârful pomului de Crăciun? VĂ URĂM TUTUROR CRĂCIUN FERICIT!!!

De ce steaua nu poate lipsi din vârful pomului de Crăciun v-ați întrebat vreodată? Vă vom spune noi. 

De ce steaua nu poate lipsi din vârful pomului de Crăciun? Există motive clare.

Oamenii din întreaga lume împodobesc bradul de Crăciun. În România, pentru prima oară un brad a fost împodobit la curtea regelui Carol I, în anul 1866. Fiecare dintre noi imprimă ceva personal când împodobește pomul. Este simbolul Mântuitorului Iisus Hristos. Pomul de Crăciun aduce ambundență în viețile noastre.

De ce este nevoie neapărat de stea

Pomul împodobit un este complet fără steaua de la Betleem care a anunțat nașterea Domnului și i-a ghidat pe Regii Magi pentru a se duce să i se închine. Chiar și filosofía antică chineză, Feng Shui, arată că steaua aduce bunătate, înțelepciune și bogăție, așa cum s-a întâmplat cu mai mult de 2000 de ani în urmă. Steaua a fost însărcinată să-i ghideze pe Regii Magi spre ieslea unde s-a născut Mesia, de aceea este un magnet de binecuvântări și prosperitate în viețile noastre.

Mare ajutor ne aduce

Regii Magi călăuziți de stea au adus Pruncului sfânt daruri. Dacă vreți mai multă abundență și prosperitate în 2024, nu uitați să așezați steaua de la Betleem în vârful pomului de Crăciun. Veți avea șansa unui serviciu mai bun, să faceți economía, afaceri bune, să vă îndepliniți scopurile. Iată de ce steaua nu poate lipsi din vârful pomului de Crăciun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...