Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

joi, 16 iunie 2022

Poveste de superfilm, dar adevărată! După 70 de ani de căutare, și-a regăsit iubita

 

După 70 de ani de căutare, un veteran al Războiului din Coreea și-a regăsit iubita japoneză. 


 După 70 de ani de căutare,

veteranul Duane Mann, care a participat la Războiul din Coreea, a regăsit-o pe iubita sa japoneză, Peggy Yamaguchi. Duane a cunoscut-o pe Peggy în Japonia în 1954 și plănuiau să se căsătorească. Însă el a fost lăsat la vatră și a trebuit să se întoarcă. Și-au scris scrisori, dar mama lui le distrugea din motive de rasism.

S-au cunoscut în 1954
 

Duane Mann, veteran al armatei în războiul din Coreea, a cunoscut-o pe Peggy Yamaguchi în timpul șederii la o bază din orașul japonez Yokosuka și a început o relație cu ea în 1954, potrivit ”Newsweek”. Ea lucra la clubul subofițerilor al Forței Aeriene, unde Mann ajungea uneori pentru a repara slot machines (aparatele de jocuri de păcănele – n.r.).

Doar 14 luni de relație

După 14 luni de relație, planurile de căsătorie pe care Duane și Peggy le aveau au fost spulberate când el a fost lăsat la vatră înainte de termen și trimis înapoi în țară. Mann a asigurat-o pe Peggy, care în acel moment era însărcinată cu el, că o va aduce în SUA mai târziu. Însă, când a ajuns acasă, a descoperit că tatăl lui cheltuise toate economiile cu ajutorul cărora plănuia să-și aducă iubita.

El nu a mai primit scrisorile

Americanul și japoneza și-au scris scrisori un timp până ce el nu a mai primit nimic de la ea. Apoi a descoperit că mama lui le ardea pentru ca fiul său să nu se însoare cu o femeie japoneză. În ultima scrisoare, Peggy i-a scris că a pierdut copilul și că se căsătorise cu un alt bărbat. Mann nu a putut niciodată să surmonteze suferința pentru că nu a putut explica iubitei de ce nu a putut să mai ajungă la ea.

A făcut cunoscută povestea

La începutul lunii mai, din acest an, povestea lui a fost făcută publică de canalul KETV Newswatch 7 și a devenit cunoscută în întreaga lume. Cei care au văzut povestea au publicat poze pentru a o localiza pe femeie și inclusiv mijloacele de informare nipone au împărtășit povestea. După numai 9 zile, cu ajutorul Theresei Wong, investigatoare de la History Channel, a fost găsită Peggy, care locuiește în SUA și s-a organizat întâlnirea foștilor iubiți. ”Sunt aici pentru a-ți spune că nu te-am abandonat, Pur și simplu nu am mai putut ajunge la tine”, a spus Duane lui Peggy, arătându-i pozele pe care le păstrase în portofel de-a lungul anilor. ”Mulțumesc pentru că ai păstrat toate pozele, înseamnă că m-ai iubit”, i-a răspuns ea. După 70 de ani de căutare, un veteran al Războiului din Coreea și-a regăsit iubita japoneză.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...