Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 11 septembrie 2023

Cum rezolvăm deficiența de fier din organism fără medicamente. Care sunt secretele pentru a o combate pentru a evita boli grave

Cum rezolvăm deficiența de fier din organism fără medicamente este foarte important. Lipsa de fier poate duce la grave probleme de sănătate.


Cum rezolvăm deficiența de fier din organism f

ără medicamente este vital. O proastă alimentație este principala cauză a deficenței de fier. Este esențial să cunoaștem alimentele care asigură un aport suficient de minerale pentru sănătate. Lipsa de fier poate duce la probleme de sănătate, cum ar fi anemia. Biblioteca Națională de Medicină din SUA semnalează că fierul este un mineral pe care corpul nostru îl necesită pentru diverse funcții, cum ar fi: producerea de hemoglobină și mioglobină, prezente în globulele roșii și mușchi.

Tulburări grave

Deficiența de fier poate duce la anemie, tulburare care se caracterizează prin faptul că sângele nu are suficientă cantitate de globule roșii sănătoase, dar și la pierderi de sânge, tulburări intestinale. Lipsa de fier din organism se poate depista prin simptome, cum ar fi: senzație de oboseală, piele palidă, bătăi cardiace rapide, lipsa de aer, dureri de cap, amețeli, vertij, mâini și picioare reci, unghii friabile, lipsa apetitului, pofte neobișnuite, cum ar fi de pământ sau gheață.

Alimente necesare

Dacă aveți deficiență de fier, vă prezentăm cele mai bune alimente pentru a o combate. În primul rând este vorba de carne. O porție de carne poate furniza 3,2 miligrame de fier. Femeile au nevoie de 18 miligrame pe zi, bărbații de 8 miligrame pe zi. Se recomandă carnea roșie, fără grăsime, curcanul și păsările de curte. De asemenea se recomandă consumul de vegetale de culoare verde închis, spanac, varză, broccoli, în salată sau fierte. Peștele, tonul, sardinele, se mai recomandă. Creveții, fasolea, năutul și tofu sunt de asemenea surse bune de fier.

Pentru absorbția fierului

Pentru absorbția fierului aveți grijă să adăugați în consumație vitamina C, cum ar fi sucul de lămâie sau de portocale. A nu mânca deloc carne este similar cu o deficiență de fier. De asemenea este indicat consumul de pâine din făină integrală. Aveți grijă că un consum de ceai și cafea poate reduce absorbția fierului. Cum rezolvăm deficiența de fier din organism fără medicamente este foarte important. Lipsa de fier poate duce la grave probleme de sănătate.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...