Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 29 decembrie 2023

2023, un an de mare succes pentru celebrul cantautor Marco Antonio Solís

 Anul 2023 a fost un an de mare succes pentru celebrul cantautor Marco Antonio Solís. A avut un turneu mondial de mare succes, cu concerte mereu SOLD OUT.

 


Astăzi mai adaugă un an în buchetul vieții


În ziua de 29 decembrie, faimosul cantautor Marco Antonio Solís adaugă încă un an vieții sale pline numai de succese și împliniri. 202
3 a fost un an de reușite imense pentru celebrul artist. A avut mereu concerte SOLD OUT, care i-au făcut cei mai fericiți pe fanii săi din întreaga lume.

Spectatorii concertelor sale sold out au cântat și au dansat tot timpul și s-au bucurat mai mult decât la orice alt concert, vrăjiți de cântecele sale fără egal. Muzica sa oferă cea mai mare bucurie oricărui suflet și ridică orice suflet pe cele mai mari culmi ale fericirii.

A lansat hit-uri de mare succes

Marco Antonio Solís este prețuit la maximum în întreaga lume pentru cariera sa fără egal. Cântecele sale cele mai recente, ” Qué Ganas De Verte”, ”Ninguna mujer”, ”Se Veía Venir”, ”Aqui Te Espero”, ”El Remedio de Mi Mal”, ”Mi rechazo”, sunt de cea mai mare frumusețe. Nu te saturi să le asculți. Acestea s-au adaugat sutelor sale de hit-uri de cel mai mare succes, cum ar fi ”Navidad Sin Ti”, ”Si No Te Hubieras Ido”, ”Mi Eterno Amor secreto”, ” Más Que Tu Amigo” și nenumărate altele.

A obținut numeroase premii prestigioase

Supranumit ”Poetul secolului”, datorită versurilor sale fără egal, Marco Antonio Solís a fost recompensat cu cele mai prestigioase premii muzicale, 9 premii Billboard, 5 premii Grammy, două premii Lo Nuestro și multe altele, pentru cariera sa unică, absolut extraordinară, uluitoare. Marco Antonio Solís a fost desemnat Persoana anului 2022 de Latin Recording Academy, cel mai important premiu al anului, în onoarea carierei sale exemplare. A compus peste 300 de cântece, toate la fel de frumoase, toate de mare succes, și a vândut peste 50 de milioane de discuri în lume.

Românii îl cunosc mai ales datorită genericului din ”Salomé”


Hitul său, “Si No Te Hubieras Ido”, unul din cele mai ascultate cântece din istorie, a fost generic al filmului ”Y Tu Mamá También”, nominalizat la Oscar, și al telenovelei de mare success ”Salomé”, mai cunoscută de români. De asemenea, celebrul cantautor a fost vocea personajului Ernesto de la Cruz în filmul Disney/Pixar “Coco.” Anul 2023 a fost un an de mare succes pentru celebrul cantautor Marco Antonio Solís. A avut un turneu mondial de mare succes, cu concerte mereu SOLD OUT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...