(Română) Laptele împiedică îngrăşarea, favorizează evitarea diabetului,
ameliorează performanţele sportive, totul fără efecte secundare. Substanţa miracol
este o vitamină naturală numită nicotinamidă ribosidă, puţin studiată până în
prezent, potrivit cercetătorilor elveţieni. Substanţa care se găseşte mai ales
în lapte şi probabil în bere, oferă numeroase perspective terapeutice. Vitamina
naturală permite favorizarea indirectă a activităţii energetice a
mitocondriilor, centralele energetice ale celulei. Pentru a cunoaşte mai multe amănunte
despre această misterioasă moleculă, cercetătorii de la Şcoala Politehnică
Federală din Lausanne
au făcut o serie de experienţe pe şoareci. Ei au supus animalele la un regim bogat în grăsimi. La grup de rozătoare a primit în plus lapte, un alt grup nu. S-a
constatat că cei hrăniţi cu lapte nu au prezentat nici un semn de diabet.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Adăugaţi un comentariu/Add a comment